2777
2789
عنوان

سه ماهه پریودم به دادم برسین ترو به مقدساتتون قسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 41 پست

من یه قرص میشناسم که صد در صد بند میاره خون ریزی رو ولی بهتره دکترتو عوض کنی شاید کم خونی آخه بی دلیل که آدم انقد خون ریزی نمیکنه منم تنبلی دارم فیبروم دارم کیست دارم ولی اینجوری نشدم هیچ وقت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دخترم

برو پیش یه متخصص زنان و زایمان مشکلت اونجوری حل میشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکتر زنان سونوگرافی وباقی ازمایش اینارو نشون بده. دکتر خوبی باشه درمان میشی. من یه بار اینطوری شدم برام یه امپول نوشت گفت اگه تا یک روز دیگه متوقف نشد بزنش.ولی خودش قط شد و نزدم. 

قرص اسمش چیه ابجی

ترنسید کپسوله یکی دوتا بخوری بند میاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باورت میشه 100 دونه از این قرص خوردم و فرقی ب حالم نکرد اصلا روم جواب نمیده

منم همینطوریم تنبلی تخمدان دارم و پریودم گاهی قطع نمیشه و مفنامیک اسید به تنهایی قطعش نمیکنه 

ی دکتر بهم گفت هر وقت قطع نشد ۸ ساعت یکبار مفنامیک اسید و ترانگزامیک اسید رو با هم بخورم و از اون موقع هر وقت این دوتا رو با هم میخورم مریودم راااحت قطع میشه

من خودم تخم مرغ خانگی خام با کاکائو شکر قاطی میکردم میخوردم خوب شودم اول هاش برام سحت بود مزه تخم مرغ خام بعدش عادت کردم من یک ماه پریود بودم یکبار دیگه ۴۰ روز دیگه ۲۰ ساله خداروشکر اینطوری نشودم