2777
2789
عنوان

سونو برای تشخیص سقط

171 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیر

ببخشید میخواستم بپرسم برای اینکه قشنگ مشخص بشه که سقط کردیم یا نه سنوگرافی شکمی بهتره یا واژینال؟؟

واقعیتش الان چون خونریزی دارم سونو واژینال نمیتونم برم اگه شکمی انجام بدم معلوم میشه؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین 

دختر اخر انداختیش ؟داخلی بری دقیق تره خونریزی ام داشته باشی میتونی داخلی بری مگ اینکه شدید باشه خونر ...

نه عزیزم اتفاقا من نگهش داشتم رفتم سونو متاسفانه گفتن قلبش تشکیل نشده و من خودمم خیلی یهویی به خونریزی افتاده بودم اولش لکه بینی داشتم گفتم شاید هماتوم دارم برطرف میشه ولی شدیدتر شد خونریزیم دیگه دکترم گفت ی سونو انجام بده ببینیم همه چی دفع شده یا نه 

من خودم هیچ دخالتی نداشتم حتما خواست خدا هم نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اتفاقا من نگهش داشتم رفتم سونو متاسفانه گفتن قلبش تشکیل نشده و من خودمم خیلی یهویی به خونری ...

خوب کردی انشالله هرچی خیرته پیش بیاد

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼