2777
2789

جمله ی دوم رو نوشتم که بقیه تحریک بشن بیان.🤣

توی دوران مدرسه و دانشگاه درست چطور بوده یا هست؟ واسه کنکور چطوری درس خوندی؟

دارو هم مصرف می کنی یا خودت کنترلش می کنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوب 😍😃 روش تمرکزت رو بهم میگی؟

اصلا نمیتونم تو سر صدا بمونم صدای هرچیز کوچیکی وقتی تمرکز کردم باعث میشه اعصابم بهم بریزه 

وقتی دارم درس میخونم کاملا محو اون درس میشم

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

اصلا نمیتونم تو سر صدا بمونم صدای هرچیز کوچیکی وقتی تمرکز کردم باعث میشه اعصابم بهم بریزه وقتی دارم ...

پس علاقه هم داری به درس..درسته؟ درس هایی که دوست نداری رو هم می تونی با تمرکز بخونی؟

پس علاقه هم داری به درس..درسته؟ درس هایی که دوست نداری رو هم می تونی با تمرکز بخونی؟

اره..قبلش غر میزنم خیلیییی زیاد ولی بعدش آره میخونم بازم ببا همون دقتی که برای درسای دیگه میزارم 

درسی که ضعیف بودم رو ۷ساعت خوندم🫠

اره..قبلش غر میزنم خیلیییی زیاد ولی بعدش آره میخونم بازم ببا همون دقتی که برای درسای دیگه میزارم درس ...

ماشاءاللّه..خیلی خوبه 😎👌

امیدوارم بتونم واسه آزمون وکالت همین جوری بخونم.

درس خوندن اذیتم می کنه 😢 همه ی کارها رو انجام میدم الّا درس خوندن 😂 

ماشاءاللّه..خیلی خوبه 😎👌امیدوارم بتونم واسه آزمون وکالت همین جوری بخونم.درس خوندن اذیتم می کنه 😢 ...

وایییی وکالت میخونی؟؟؟

منم ی زمانی میخواستم وکالت بخونم 

ولی چون آدم مودی ایی هستم 

یهو وسط دادگاه میشینم گریه میکنم🫠

وایییی وکالت میخونی؟؟؟منم ی زمانی میخواستم وکالت بخونم ولی چون آدم مودی ایی هستم یهو وسط دادگاه میشی ...

آره..بیچاره شدم 😅 از همون اوّلم نمی خواستما..خانواده تحت فشارم می ذاره.دلم می خواد برم تو حوزه ی تولید پوشاک ، ولی چون سرمایه ندارم فعلاً مجبورم پول جمع کنم.

آره..بیچاره شدم 😅 از همون اوّلم نمی خواستما..خانواده تحت فشارم می ذاره.دلم می خواد برم تو حوزه ی تو ...

چه بد‌...

امیدوارم تو اون زمینه ایی که دوست داری موفق بشی