2777
2789
عنوان

مهریه

148 بازدید | 18 پست

بچه ها تصور کنین

ی نفر هست ک ی ملک و ی ماشین ب اسمشه حالا زنش میخاد بره مهرشو بزاره اجرا

اول اینکه میتونه این دوتا رو مصادره کنه؟؟

دوم اینکه میشه فقط بره پرونده تشکیل بده ک کسی نفهمه

ینی مثلا شاید راه بازگشت و اینا باشه ولی اگه شوهره بفهمه مهریه اشو اجرا گذاشته صددرصد طلاقش میده....پرونده رو تشکیل بده ولی هروقت ک خاست ابلاغ بشه؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
آره
2
50%
نه
2
50%
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خیر خونه و ماشین  مصادره نمیشه ! 

اگر دارایی هایش بیشتر از حد نیاز باشه و .. شاید یه حرکتی زده بشه که اونم اعتراض میزنه و در نهایت میگن در ابتدا چند تا سکه بده بقیه اش قسط بندی میشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به محض اینکه بری دفتر خدمات قضایی پیامک میره برا شوهرت که شکایت حقوقی علیه شما ثبت شده با شوهرت صحبت کن شاید مشکل حل شه من خودم با شوهر سابقم بعد از ۳ سال که مشکل داشتیم مجبور شدم مهریه رو اجرا بزارم که اهرم فشار باشه و طلاقم بده چون نه میخواستم نه طلاقم میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر خونه و ماشین مصادره نمیشه ! اگر دارایی هایش بیشتر از حد نیاز باشه و .. شاید یه حرکتی زده بشه که ...

چرا دارایی هاش نباید مصادره بشه؟؟

حتی اینا اندازه مهریه منم نیست یک سومشه!

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
چرا دارایی هاش نباید مصادره بشه؟؟حتی اینا اندازه مهریه منم نیست یک سومشه!

چون منزل و خودروو .. نیاز این شخص هستش و مصادره نمیشه 

زمانی مصادره میشه که کلا بگه آقا من نمیدم ! 

یا مثلاً قسط بندی بشه و نده! 

هرچند نده هم باز دوباره دادگاه تشکیل میشه و ..

ولی در کل اگر چند بار نده و مشخص بشه این نمی‌خواد بده مصادره میشه 

ولی در کل مصادره نمیشه ! چون نیازشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به محض اینکه بری دفتر خدمات قضایی پیامک میره برا شوهرت که شکایت حقوقی علیه شما ثبت شده با شوهرت صحبت ...

ببین این دیگه پدر منو دراورده فک کن من چندماهه از ازدواجم میگذره سر هررررر چیزی کتک کاری و جر و بحث میکنه و خیلی چیزای دیگه

پدرمو دراوردهههه

چون منزل و خودروو .. نیاز این شخص هستش و مصادره نمیشه زمانی مصادره میشه که کلا بگه آقا من نمیدم ! یا ...

یکیش منزل نیست مغازه اس

مهم نیست مصادره ام نشههه فقط حالش گرفته بشه واسم کافیه ب هر روشی

مغازه رو خودم دوییدم وام و ضامن واسش جور کردم ماشینشم کل پولش طلاها و پس انداز من بود خودش فکرنکنم ۵۰ تومنم جور کرد

وای خدا دارم آتیش میگیرم

ببین این دیگه پدر منو دراورده فک کن من چندماهه از ازدواجم میگذره سر هررررر چیزی کتک کاری و جر و بحث ...

اگه تصمیمت طلاقه که زودتر انجامش بدین سعی کن توافق کنی چون برین دادگاه جفتتون اذیت میشین اگه هم قصدت طلاق نیست به هیچ عنوان مشکلتو جایی مطرح نکن و سراغ مهریه هم نرو فقط راضیش کن مشاوره برین

یکیش منزل نیست مغازه اسمهم نیست مصادره ام نشههه فقط حالش گرفته بشه واسم کافیه ب هر روشیمغازه رو خودم ...

مغازه هم مصادره نمیشه چون محل کسب هستش و ازش پول در میاره تا مهریه بده 

اگه تصمیمت طلاقه که زودتر انجامش بدین سعی کن توافق کنی چون برین دادگاه جفتتون اذیت میشین اگه هم قصدت ...

نمیدونم قصدم چیه از ی طرف طلاقه از ی طرفم نه . خستم کرده

مشاوره ام بهش بگی میگه مگه من مث تو دیوانه ام؟؟

مغازه هم مصادره نمیشه چون محل کسب هستش و ازش پول در میاره تا مهریه بده

اشکال نداره من اصن مهریه نمیخام فقط این حالش گرفته بشع ک انقد وحشی بازی و کتک کاری نزاره واسم کافیه

اشکال نداره من اصن مهریه نمیخام فقط این حالش گرفته بشع ک انقد وحشی بازی و کتک کاری نزاره واسم کافیه

کتک و .. زد 

پزشک قانونی برو 

بعد شکایت کن 

راه داره خوب سرویس کردن هم 

کتک و .. زد پزشک قانونی برو بعد شکایت کن راه داره خوب سرویس کردن هم

میزنه سر هرچیزی میزنه ۵ ماهه ازدواج کردم ۵۰ بار کتک خوردم همین الان با مشت زد توی کمرم دیروز با لگد زد توی پهلوم جاشون درد میکنه ولی اثری ازش نیست

میزنه سر هرچیزی میزنه ۵ ماهه ازدواج کردم ۵۰ بار کتک خوردم همین الان با مشت زد توی کمرم دیروز با لگد ...

کافیه به طور نامحسوس یه فیلمی بگیری 

که توش کتک و .. بزنه دهنش رو سرویس می‌کنی 

کافیه به طور نامحسوس یه فیلمی بگیری که توش کتک و .. بزنه دهنش رو سرویس می‌کنی

واقعا؟

شماهم آقا هستین.... چی میشه ک حس میکنید باید روی ی زن ک خودتونم میدونین ازتون ضعیفتره دست بلند کنید؟؟