2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست
واقعا؟شماهم آقا هستین.... چی میشه ک حس میکنید باید روی ی زن ک خودتونم میدونین ازتون ضعیفتره دست بلند ...

افرادی که روی زن دست بلند میکنند خیلی حقیر هستند و شخصیت فوق العاده مزخرفی دارند! 

این که چی میشه که دست بلند میکنند رو واضح نمیشه گفت 

حس قدرت میگیرن 

یا دقیقا چه حسی رو نمیدونم 

تجربه کتک زدن کسی رو نداشتم 😂🤦‍♂️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

افرادی که روی زن دست بلند میکنند خیلی حقیر هستند و شخصیت فوق العاده مزخرفی دارند! این که چی میشه که ...

بعضی اوقات خیلی از خودم بدم میاد ک چرا کتک میخورم و زورم نمیرسه ک بزنم هربار خاستم مقابله کنم زورم نرسیده😅

دستام پاهام کمرم همیشه احساس درد داره 

توروخدا هیچوقت هیچوقت رو زن دست بلند نکنید🙂💔

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی اوقات خیلی از خودم بدم میاد ک چرا کتک میخورم و زورم نمیرسه ک بزنم هربار خاستم مقابله کنم زورم ن ...

اگر میخوای دهنش رو سرویس کنی کافیه از مسیر درستی قدم برداری 

کافیه بلد باشی چیکار کنی ! 

نه بابا انسان مگه حیوانه که کتک بزنه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگر میخوای دهنش رو سرویس کنی کافیه از مسیر درستی قدم برداری کافیه بلد باشی چیکار کنی ! نه بابا انسان ...

ممنون بابت راهنماییتون

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂