2777
2789
عنوان

مامانای فروردین سال چهارصد و چهار لطفا بیاااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 195 پست
سلاگ گلم شما خوبی ممنونم

قربونت شکر

من حالت تهوع خیلی داره اذیتم میکنه🤕

تقریبا از الان تا فردا صبح هیچی نمیتونم بخورم ولی صبح ها خوبم

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

قربونت شکرمن حالت تهوع خیلی داره اذیتم میکنه🤕تقریبا از الان تا فردا صبح هیچی نمیتونم بخورم ولی صبح ...

خیلی ها غروبا حالت تهوع میگرن 

تخمه بخور

یا سیرابی برا تهوع عالیه 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها غروبا حالت تهوع میگرن تخمه بخوریا سیرابی برا تهوع عالیه

تخمه و آجیل شور تو دهنم مثل زهرمار میشه

ولی سیرابی رو باید امتحان کنم👌

خودم تهرانی ولی همسرم آذریبگو گلم چه ترکیبی؟

آخه لرا سیرابی رو با ی چیزی درست میکنن ب نام ترخینه فوق العاده خوشمزه میشه بچه رو هم خوشگل میکنه فک نکنم اونجا گیرتون بیاد 

آخه لرا سیرابی رو با ی چیزی درست میکنن ب نام ترخینه فوق العاده خوشمزه میشه بچه رو هم خوشگل میکنه فک ...

ترخینه؟ تو عطاری ها نیست؟ چی هست؟ پودر یا سبزی؟

ترخینه؟ تو عطاری ها نیست؟ چی هست؟ پودر یا سبزی؟

شاید داشته باشن عطاریا چ جوری بگم ی چیزی شبیه کشک سفته تقریبا وقتی میپزیش ی مایع غلیط ازش ب دست میاد سیرابی رو هم جدا میپزی باهاش قاطی میکنی بعد پیاز داغ و سیر داغ با فلفل و زردچوبه بهش میزنی خیلی خوشمزه میشه البته شاید ب ذائقه شما خوش نیاد ولی ما همه تو بارداریامون میخوریم میتونید بزنید گوگل متدجه میشید چ جوریه 

شاید داشته باشن عطاریا چ جوری بگم ی چیزی شبیه کشک سفته تقریبا وقتی میپزیش ی مایع غلیط ازش ب دست میاد ...

مرسی عزیزم زحمت کشیدین❤️

سلام جانم شما خوبین...رفتی دکتر عزیزم؟

شنبه تماس گرفتم دکتر برای دوشنبه بهم وقت داده ، حالا فردا برم ببینم چی میگن سونو هم حتما میکنن

به سلامتی انشالله ...حالت تهوعت رو هم به دکتر بگو برات دارو بنویسه

سلام مامان گلا چه خبر؟ خوبین؟ خوشین؟ 🙂

میگم تا غربالگری اول دیگه سونو و آزمایش نداریم؟