blue_sky68 مدیر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 عنوان مامانای فروردین سال چهارصد و چهار لطفا بیاااااین | مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 195 پست سلام دوستان گلمهر کی نی نی نازش بعد عید دنیا میاد بیاد دور هم باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم 😊🌹❤️ برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 1403/06/03 | 09:21 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 شاید داشته باشن عطاریا چ جوری بگم ی چیزی شبیه کشک سفته تقریبا وقتی میپزیش ی مایع غلیط ازش ب دست میاد ... سلام مامان گلا چه خبر؟ خوبین؟ خوشین؟ 🙂میگم تا غربالگری اول دیگه سونو و آزمایش نداریم؟ برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 سلام مامان گلا چه خبر؟ خوبین؟ خوشین؟ 🙂میگم تا غربالگری اول دیگه سونو و آزمایش نداریم؟ سلام خانوم گل ۷یا ۸ هفتگی سنو تشکیل قلب رو داریم بعد ۱۲ تا ۱۴ هفتگی ان تی۱۶ تا ۱۸ آنومالی اون آخرا هم گمونم ۳۲ هفتگی برا وزن و نوع زایمان تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 سلام خانوم گل ۷یا ۸ هفتگی سنو تشکیل قلب رو داریم بعد ۱۲ تا ۱۴ هفتگی ان تی۱۶ تا ۱۸ آنومالی اون آخرا ه ... سپاس عزیزم من تشکیل قلب و اولیه ام یکی شد 🙂شش هفته و یک روزش بود تو سونو واژینال اما قلبش ۱۶۱ میزد😍 برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 سپاس عزیزم من تشکیل قلب و اولیه ام یکی شد 🙂شش هفته و یک روزش بود تو سونو واژینال اما قلبش ۱۶۱ میزد� ... وای عزیزم 😍😍انشالله ک سالم بغلش کنی منم دارم لحظه شماری میکنم کی میشه برم تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 سلام خانوم گل ۷یا ۸ هفتگی سنو تشکیل قلب رو داریم بعد ۱۲ تا ۱۴ هفتگی ان تی۱۶ تا ۱۸ آنومالی اون آخرا ه ... ولی هماتوم داشتم🥲 برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 وای عزیزم 😍😍انشالله ک سالم بغلش کنی منم دارم لحظه شماری میکنم کی میشه برم ان شاءالله به زودی بری صدای خوشگل قلبشو گوش کنی🥰یه بچه قورباغه کوچولو و مظلوم اون گوشه خوابیده بود😁 برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 ان شاءالله به زودی بری صدای خوشگل قلبشو گوش کنی🥰یه بچه قورباغه کوچولو و مظلوم اون گوشه خوابیده بود� ... من برا دخترم ۶ هفته و ۶ روز رفتم ولی برا ایشون موندم ۷ یا ۸ هفته برم 😇🙃 تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 من برا دخترم ۶ هفته و ۶ روز رفتم ولی برا ایشون موندم ۷ یا ۸ هفته برم 😇🙃 ان شاءالله به سلامتی بگذرونیمیگم حالاتت با بارداری اولت فرق داره؟ برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 ان شاءالله به سلامتی بگذرونیمیگم حالاتت با بارداری اولت فرق داره؟ نه فقط الان احساس ضعف دارم دائمسر بارداری اولم ن حالت تهوع نه ویار هیچی الانم همینجوریم تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 نه فقط الان احساس ضعف دارم دائمسر بارداری اولم ن حالت تهوع نه ویار هیچی الانم همینجوریم خوش بحالت تو جزو برگزیدگانیمن از ساعت ۴ دیروز هیچی نخوردم الانم دهنم باز نمیشه🤕 برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 خوش بحالت تو جزو برگزیدگانیمن از ساعت ۴ دیروز هیچی نخوردم الانم دهنم باز نمیشه🤕 حالت تهوع داری؟؟؟سر اولی هم همین بود؟؟؟ تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 حالت تهوع داری؟؟؟سر اولی هم همین بود؟؟؟ شدددددیدددد 😬😬😬 دقیقا مثل اولی هست علائمم ، در یخچال باز میشه عوق میزنم ، تو خیابون و مترو و اتوبوس همه بو میدن 😭😭😭 خیلی بدهدکتر هم ب ۶ بهم داد ولی اصلا فایده نمیکنه برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1347 شدددددیدددد 😬😬😬 دقیقا مثل اولی هست علائمم ، در یخچال باز میشه عوق میزنم ، تو خیابون و مترو و اتوب ... خیلی بده من فقط تکرر ادرار بیچارم کرده از اونور شدید تشنه ام میشه از اینورم ی سره دسشوییم تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3964 خیلی بده من فقط تکرر ادرار بیچارم کرده از اونور شدید تشنه ام میشه از اینورم ی سره دسشوییم آب زیاد بخور ، اشکال نداره سرویس هم زیاد بریبدنت به آب نیاز داره برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
نازنین97 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 8 کسی نبود مامانا؟ سلام عزیزم من هستم اگ گروهی داری منم ادد کن❤️