2777
2789
عنوان

مامانای فروردین سال چهارصد و چهار لطفا بیاااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 3957 بازدید | 195 پست
منن بدویار بودم و الان فقط دنبال راه حل کاهش اون حالاتم ، واقعا با یه بچه نمیشه همش بی حال بود😟

فقط اینکه بيسکوئيت وآجیل شور بذار بالاسرت صبح ها بخور...سریع از تخت خواب بلند نشو ..اول صبح وآخر شب مایعات نخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بارداری اولت با الان فرق داره ب نظرتون ؟؟

بله فرق داره تو قبلی از ۸هفته فقط حالت تهوع داشتم و از بوی پیاز بدم میومد نمیتونستم غذا بپزم وظرف بشورم ..ولی الان بهترم یه کم تو این بارداریم فقط خوابم میاد ونفخ زیادی دارم

بله فرق داره تو قبلی از ۸هفته فقط حالت تهوع داشتم و از بوی پیاز بدم میومد نمیتونستم غذا بپزم وظرف بش ...

منم خوابو دوست دارم😁

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

فقط اینکه بيسکوئيت وآجیل شور بذار بالاسرت صبح ها بخور...سریع از تخت خواب بلند نشو ..اول صبح وآخر شب ...

مرسی عزیزم نکات خوبی بود

فکر نمی کنم زیاد فرقی بکنن

آره توی چن تا تاپیک دیگه هم دیدم ک گفان دکتر براشون تجویز کرده و از اسیدفولیک بهتره چون ید هم داره البته انگار برا تیروییدی ها مناسب نیست ک من چکاپ کانل دادم تیرویید نداشتم خداروشکر 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

دوستان گل سعی کنیم روزی یکبار اینجا سر بزنیم و نکات مهم رو به هم بگیم و گاهی وقتا دلداری بخاطر تحمل بارداری🥹

ان شاءالله بازم دوستان دیگه ای بهمون بپیوندن

آره توی چن تا تاپیک دیگه هم دیدم ک گفان دکتر براشون تجویز کرده و از اسیدفولیک بهتره چون ید هم داره ا ...

سلام عزیزم

حالت خوبه؟😊