2777
2789
عنوان

با شوهرم چطور رفتار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 27 پست

یه فرصت دیگه بده چون قرآن آورده؟چطور از بوی سیگارش متوجه نمیشی،شوهر من هم سیگار میکشه البته خیلی کم و چون بهم از اول گفته بود مشکلی ندارم ولی بعضی وقتا بوشو میفهمم دعواش میکنم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میدونه دفعه پیش چه دعوایی باهاش کردم چند روز انگار خونه مون عزاداری بود ولی باز انجامش داد درسته سیگاره ولی چون یکی از داداشاش از سیگاری بودن شروع شد و الان شده عملی ،منم میترسم بشه عین داداشش اگه پول داشتم همون شب میرفتم خونه بابام ولی متاسفانه توی شرایطیم که اصلا نمیتونم برم چون خونه بابام شهر دیگه ست دفعه قبل هم تهدیدش کردم که اگه دوباره ببینم نمیبخشمت حالا اگه دوباره ببخشمش بی اهمیت نمیشه واسش؟

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

پيش شوهر منم كسي هم سيگار بكشه ب لباس اين بوش بخوره من ميفهمم خيييلي حساسم منم مث شما متنفرم شوهرم مجردي ميكشيده ولي الان نه حتي قليونشم ترك كرد 

مادان دختري روياپرداز👻
پيش شوهر منم كسي هم سيگار بكشه ب لباس اين بوش بخوره من ميفهمم خيييلي حساسم منم مث شما متنفرم شوهرم م ...

حتما شمارو خیلی دوس داره که دیگه سراغش نمیره ،من دارم به دوس داشتنش شک میکنم آخه چطور میتونه بهم دروغ بگه 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
حتما شمارو خیلی دوس داره که دیگه سراغش نمیره ،من دارم به دوس داشتنش شک میکنم آخه چطور میتونه بهم درو ...

ببین خانومی منم اوایل مثل شما روی سیگار خیلی حساسیت نشون میدادم اما با خودم فکر کردم گفتم مردا وقتی بخوان کاری کنن انجامش میدن حالا شاید جلو شما نکشه و مثلا قول بده که ترک میکنه اما بالاخره یه جایی دور از چشم شما پیش دوستی رفیقی میکشه شمام متوجه نمیشی پس کاری نکن که ازت بترسه بزار باهات احساس صمیمیت کنه بزار جلوت سیگار بکشه باهات راحت باشه اینجوری بیشتر از کاراش سردرمیاری وقتی محدودش کنی جای دیگه دور از چشم شما اون کارو انجام میده پس بزار انقدر کنارت احساس راحتی داشته باشه که همه چیو بهت بگه و شما از همه کارش خبر داشته باشی اینجوری خیلی بهتره به نظر من

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
ببین خانومی منم اوایل مثل شما روی سیگار خیلی حساسیت نشون میدادم اما با خودم فکر کردم گفتم مردا وقتی ...

بزارم جلوم سیگار بکشه؟؟؟ بخدا نمیتونم اصلا با چنین آدمی نمیتونم زندگی کنم خودشم میدونه مثلا توی خیابون یه سیگاری میبینم یجوری حرف میزنم و میگم اونو ببین چ آدم کثیفیه مثلا براشون افتخاره که سیگار میکشن حالم ازاین قبیل آدما به هم میخوره ،ب قولی میگن مار از پونه بدش میاد جلو خونه ش سبز میشه منم دقیقا از آدمهای دودی بدم میاد که حالا شوهرمم شده از همین قبیل

حساسیت شمارو درک میکنم منم رو موضوعات دیگه حساسم...شماخودت از جوزندگیت بیشتراز ماخبر داری اما به نظرمن این بارو ببخشش چون از نظر من مردا نمیتونن درک کنن که این موضوعا چه قد برای ما مهمن وبعدا دیدشون نسبت بهمون عوض میشه...

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

خوب حق داری چون باهاش شرط کردی ولیییییی

نباید زید داد قهرو طول بدی بدون قهر بودن هم میتونی حرفتو بزنی قهر طولانی اصلا خوب نیست عادت میکنه به دوری و نبودت اونوقت سختتر میشه باهاش کنار بیای

کلا یه نکته بگم به همه خانمای متاهل تا میییییتونید شوهراتونو وابسته کنید به خودتون این یه حربه عالی برای کنترل میشه 

خوشبختانه مردها خاصیت وابستگی به زن توشون زیااااده 

موقع قهر اصلا جاتونو تغییر ندین خونه رو ترک نکنید 

درجه ناراحتی برای کارای خطایی که انجام میده در نظر بگیرین تا اونم پیام ناراحتی سما رو درست درک کنه مثلا برای سیگار خونه رو ترک نکنید این خیلی تنبیهه زیادی هست درجه تنبیهه بیار پایین 

تا جای کار بیشتر برای آینده باشه

من بیار دعوامون شد گفت ناراحتی برو خونه بابات

منم گفتم چرا من برم خودت برو یال پاشو برو خونه بابات اونم بربر منو نگاه میکرد تعجب کرده بود 

از اون به بعد دیگه این حرفو نزده خخخخخخخ 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
خوب حق داری چون باهاش شرط کردی ولیییییی نباید زید داد قهرو طول بدی بدون قهر بودن هم میتونی حرفتو بز ...

الان از دیشب که شام نخورده خوابیدم تا الان لب به هیچی نزدم هیچی هم درست نکردم اونم از سرکار اومد غذای دیشبو گرم کرد هی بهم اصرار کرد بیا بخور بهش توجهی نکردم اومد پیشم همش میگف عزیزم اینجوری نکن منم بهش گفتم فک کن توی خونه ت نیستم به حرف بچه ها گوش کردم و نرفتم خونه بابام حالا شمام میگین قهرم نکنم پس یعنی بیخیال باشم ؟ وابسته که میدونم وابستمه ولی چه فایده مردا تا دوری نبینن متوجه وابستگیشون نمیشن به نظر شما باید چیکار کنم اگه قهر نکنم داد و بیداد نکنم و دوباره با حرف زدن بهش بگم این کارو نکنه از کجا معلوم مث دفعه قبل قایمکی نکنه و دفعه بعد حواسش بیشتر جمع بشه که من متوجه نشم

الان از دیشب که شام نخورده خوابیدم تا الان لب به هیچی نزدم هیچی هم درست نکردم اونم از سرکار اومد غذا ...

عزیزم بهترین کار قهر نکردن و ترک نکردن خونه هست حتی جاتم موقع خواب عوض نکن 

یه راه کار میگم بهت ولی اینو در نظر داشته باش من نه شما و نه همسرتونو میشناسم و هیچ اطلاعاتی در موردتون ندارم و این باعث میشه راه کار کلی باشه.فعلا باهاش صحبت کن ولی سر سنگین باش شوخی و خنده نداریم باید عمق ناراحتی رو درک کنه حتی ممکنه که با هم بیرون برین ولی تو همین حالت بمون سعی کن علائمی از خودت نشون بدی که میخوای خوشحال باشی ولی نمی تونی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم بهترین کار قهر نکردن و ترک نکردن خونه هست حتی جاتم موقع خواب عوض نکن  یه راه کار میگم به ...

همین کار و کردم البته قهرامون همیشه بیشتراز یک روز ادامه دار نمیشه ولی به قول شما باید باهاش سرسنگین باشم تا بفهمه هنوز ناراحتم ،بابت راهکارت ممنونم از همه واسه کمکشون تشکر میکنم خیلی مهربونین

خواهش میکنم عزیزم ببخش بقیه حرف کار پیش اومد نتونستم تایپ کنم

در زمانی که نشون میدی هنوز ناراحتی یه کارای خاصی کن که توجهشو بیشتر جلب کنه و منتظر باش تا ازت در مورد اینکه چرا هنوز سرد و ناراحتی بپرسه 

حالا یکم مکث میکنی یعنی مثلا مردد هستی بعد شروع کن به حرف زدن و بهش بگو از آینده میترسی و نگرانی چون اون نتونسته رو حرفش بمونه و اینکه صبر و گذشت تو همیشگی نیست و یه حدی داره .

باجدیت حرف بزن و تو چشاش نگاه کن 

برای ترک سیگار بهش یه مهلت بده و وقت تعیین کن براش چون یهو که نمیشه 

مثلا یک ماه یا هر چقدر خودت صلاح میدونی

امیدوارم موفق باشی و زندگی شیرینی داشته باشی