2777
2789
عنوان

شوهرم گل میکشه عاقبتش چی میشه

1550 بازدید | 20 پست

۶ساله گل میکشه بچه ها کسی تجربه ای داره از اطرافیان بدونه اینا عاقبتشون چیه راسته میگن دیوونه میشن خطرناک نیس بچه ها هرکی تجربه ای داره بگه از اطرافیان

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزش ب.‌‌. میره

چ جوری چرا پس ۶ سال کشیده هیچیش نیس مغزش از منم بخدا بهتر کارمیکنه ولی بشدت پرخاشگری و عصبی

رو مغز واقعا اثر داره خب کمکش کن ترک کنه دیگه چرتو پرته میگن گل عوارض نداره

ده بار بردمش دکتر ترک نمیکنه زورم بهش نمیرسه

از دستش عاصی شدم بس ک عصبیه بد دهنه

این قدر بدجنسی بدجنسی ک نگو هرچی ناسزا هس تو دنیا به من میگه بچمو میزنه ب خانوادم توهین میکنه یکسر یعنی اگر بچه نداشتم ولش میکردم بره به جهنم

ده بار بردمش دکتر ترک نمیکنه زورم بهش نمیرسه

واقعا نمیدونم چیکار باید بکنی ولی خب بیشتر کسایی ک دیدم گل میکشن زود از کوره در میرن یا کلا رفتاراشون آنرمال میشه نمیدونم چجوری بگم .مصرفشم خیلییی بالاس روزی ۶-۷بار واقعا زیاده ترک کردنشم قطعا سخت تره خیلی اراده میخواد 

تهدیدش کن ک اگر ترک نکنه جدا میشی ازش اصن .نمیدونم واقعا چیزی جز این به ذهنم نمیرسه😞

چیا میدونین از گل میشه اگه چیزی میدونید بگید

بد اخلاقی و بد دهنی ربطی ب گل نداره ذاتیه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چیا میدونین از گل میشه اگه چیزی میدونید بگید

توهم زایی، خشکی دهان، قرمزی چشم، یاوه گویی، افزایش مشکلات قلبی، ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران و اختلال در صحبت و … از اصلی ترین عوارض مصرف گل در کوتاه مدت هستند. همچنین افزایش اضطراب و استرس، از دست دادن بخشی از حافظه و کند شدن حرکات شما می‌تواند از عوارض مصرف این ماده باشد

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

عزیزه دلم خب الان اون بچه بنظرت چیزی از پدر داشتن جز کتک‌و‌تحقیر و توهین براش وجود داره ؟من هیچوقتتت اینو ب کسی نگفتم اصن طلاق بنظرم اخریییین راهه ولی واقعا اگر حس میکنی درست بشو نیست ثابت کن ک معتاده تو دادگاه و حضانت بچه هاتم بگیر و جدا شو 

قبل اینکه اقدام ب طلاق کنی یواشکی گل کشیدنی فیلم بگیر ازش ک مدرک داشته باشی و خب تست اعتیاد و اینام هست ک کمکت کنه