2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر عدم اعتماد بنفسته

فقط با گذشت زمان حل میشه کم کم ک یخورده صاحب فرزند و زندگی و اینا بشه آدم و روی اونا تسلط داشته باشه انگار عزت نفس  بعدم اعتماد بنفسش زیاد میشه 

کلا سعی کن چند تا موفقیت بدست بیاری حتی شده برای زیبایی صورتت تلاش کن تا اعتماد بنفست بره بالا 

چون هر چی سن آدم بیشتر میشه دیگه نمیتونه خودش خودشو درمات کنه پس موفقیت حتی اگه کاذب هم باشه موثره.

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

از اون آدم تو ذهنت یه غول نساز اونم ادمه .. تو اون شرایط ریلکس باش البته باید تمرین کنی، اولش سخته ولی شدنیه .. شمرده و با صدای بلند حرف بزن اول فکر ک چی میخای بگی فکر کن بعد حرفتو بزن .. اگه دستپاچه شدی هم ایرادی نداره، برای هرکسیم ممکنه پیش بیاد فقط تو اینجوری نیستی ‌‌ مهم اینه با مردم ارتباط بگیری و تو اجتماع باشی و اعتماد ب نفستو بیشتر کنی اروم اروم خودت متوجه میشی ک ترست ریخته و موفق شدی 

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

امتحان کردم فایده نداشت💔

هر وقت خواستی با کسی حرف بزنی

۱.چشماتو ببند

۲. نفس عمیق و آرام آرام بازدم کن

۳. تو ذهنت بگو "کاری نداره از پسش برمیام و غیره"

قرار نیست همه چی اولاش جواب بگیری. تمرین و تمرین و تمرین کن