2777
2789

داداشم یه سیر گذاشت بالا سرش اسم خودشو اسم مامانم رو نوشت ک اگ طلسمی چیزی باشه باطل بشه ولی از اونموقع ب بعد مامانم تو خواب اذیت میشه امروز صبح گفت یکی زد ب دستم بیدار شدم کسی نبود.

همین الانم تو خواب یهو جیغ زد و ناله کرد رفتم گفت یکی انگار از پشت داشت خفه م میکرد .

داداشم سیر رو انداخت . 

بنظرتون از چی بوده . من ب مامانم گفتم بختک بود میگه نه انگار از پشت منو گرفت هیکلی بود.

ینی طلسم شدیم واقعا؟

مامانم رو میدونیم طلسم کردن ولی تاحال از این اتفاقا نیوفتاده بوود ک حس کنیم ی موجودی تو خونه هست

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
اخه با سیر؟!😓

چرا مگ چشه؟؟؟ داداشم همینطوری سرخود رفت من اصن باور ند اشتم

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا این موقع شب نشستم کامل اینو خوندم!؟🤔😂

😂😂😂من نمی‌ترسم اصن با این ک تیلی ترسو ام چرا نمیترسم؟

بابا هیچی نیست قانون جذبه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
فردا شب امتحان میکنم ببینم چیزیم میشه یا نه

نبابا تورو خدا امتحان نکن مامانم داشت تو خوار خفه میشد ترسیدیم خیلی

راه درمان مامان من همش تو خواب جیغ میزد یکی دنبالش بود خوب شد

ممنون عزیزم

البته اعتقاد ندارما صرفا واسه جنبه فانش و امتحانش😁

مام اعتقاد نداشتیم اصن همینطور الکی انجام داد ولی ترسیدیم . توم انجام ندهه اصن