سلام دوستان تو دوران عقدم اما بخاطر ی سری مشکلات میخام جدا شم و. راجب بکارت هم قبلاً با اکسم رابط داشتم و. شوهرم هم در جریان اما. الان میخام جدا شم راجب پزشکی قانونی چکار کنم ک نرم چ راهی هست ک شوهرم از این مورد بر علیه من استفاده نکنع
چطور با وجود این مسئله همسرت قبول کرده باعات ازدواح کنه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
چون اگه بره ثابت نمیشه اکستون اینکارو کرده یا همسرتون
و باید مهریه کامل بده
شما مهریه کامل نگیرین ایشون هم اجازه میدن پزشک قانونی نرین
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
این سری که گذشت ولی خدایی اینقد راحت تن به این کار نده (جدای از این که گناه کبیره است) 🥴 خواهرانه میگم.
دردسراش واسه خودته
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
ن من ک مهریه نمیخام اصلا اما اگر درخواست پزشک قانونی کرد میتونم ترمیم کنم بعدش برم ؟!
خب بهش بگو این درخواست نکنه
یعنی مهریه کامل ازش میگیری
و اینکه ترمیمم کنین پزشک قانونی متوجه میشه
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم