2777
2789
عنوان

تغییر نام

190 بازدید | 21 پست

نمیدونم اعتقادی دارید یا ن ولی من یه سری مشکلات تو زندگی پیش اومد ک چند نفر طی زمان های مختلف گفتن اسمت رو عوض کن و بالاخره تصمیم گرفتم عوض کنم....یه لیستی از اسامی که مناسب هست برام رو داده که تو اولویت اسم معصومه و ثنا بود، بنظرتون کدومش بهتره؟ اینم بگم ۲۸ سالمه.....

ابجد اسمت مشکل داشته 

هردو زیبان . بنظرم ثنا 😊❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا گفتش تو زندگی متاهلی تاثیر داره و حتی سنگینی اسمت روی بچت هم هست...

اسم جدیدرو بهتون تبریک میگم ، خیلی قشنگه 🥰

چون اسم مادر نیاز داره برای محاسبه برای همین گفتن رو بچتون هم تاثیر میذاره 

منم دوست داشتم یکی رو پیداکنم بگه بهم.. ازنت خیلی اختلاف حرف بینشون میفته ولی خب😅

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕