2777
2789
در چه موردی عزیزم

من ماه قبل 20شهريور پریود شدم ده روز بعدش نزدیکی مشکوک داشتم ک احتمالش خیلی کم بود 3 روز بعدش باز نزدیکی داشتم ک داخل واژن ریخت و صبحش قرص اورژانسی خوردم بعد از قرص اورژانسی باز نزدیکی داشتیم و 11 روز میگذره پریود نشدم.یعنی حامله ام😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😢

اگه پریودت همیشه منظم بوده و سابقه عقب انداختن نداشتی احتمال بارداری هست..فردا بی بی چک بزن اگه باشی حتمن نشون میده الان

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟
دعا کنید منفی باشه و پریود شم🙏ممنون از راهنماییتون

ان شاءالله هرچی صلاحه همون بشه😍

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟

اگه حامله بودی خداتوشکرکن.وهیچ دارویی واسه سقط استفاده نکن که خیلی خطرناکه وممکنه هیچوقت مادرنشی.اگه تست دادی وباردارنبودی احتیاط کن چون درصد خطاش تواین هفته اول ودوم تا سوم زیاده وبعضی هارومنفی نشون میده.