سلام
استارتر جان چون تاپیک اصلیت خیلی شلوغ بود اینجا بهت پیام دادم
عزیزم بسیار بسیار درکت کردم و برام مشکلت آشناس
از نظر من اگر همسر و زندگیت رو دوست داری بدون اینکه بچه دار بشی به خودتون به فرصت بده لازم نیست حتما اون کاری رو که مد نظر ایشون هست انجام بدی اما در ظاهر بگو باشه چشم
این احساس رو بهش بده که درکش میکنی و برات ارزشمنده پوشش داری برات مهمه پشتوانه ت هست و …بجای کل کل کردن و همه ش جوابش رو دادن که نتیجه عکس میده و بیشتر آتش لحظه ای رو تند میکنه سعی کن اون لحظه سکوت کنی یا حداقل با دز پایین جواب بدی بعدش در موقع مناسب با دلیل و منطق حرف بزنی آدمهای خیلی عصبی زودم خاموش میشن
تمام راز اینه که بهت اعتماد کنه بهت میگه شال بگو باشه (( با اینکه خودم اصلا اهل حجاب و …) نیستم کنارش هم بگو خودتم میدونی من اهل این چیزا نیستم یا من از خودم و رفتارم و روابطم مطمئنم اما به خاطر تو باشه چشم اینا رو با بحن عاشقانه و دوستانه بهش بگو و….
میاد خونه یا تو ماشین سر رانندگی یا کار عصبیه بجای اینکه بگی تو خودتم از اون بدتری یا وقتی فحش میدی انتظار فحش م باید داشته باشی و ….. بگو درسته اما خودت رو بخاطر اینا عصبی نکن ارزشش رو نداره حیف تو نیست با اینا دهن به دهن بشی و ….. بعدش در حالت نرمال بگو که چقدر از اون مورد ناراحت سدی یا چه حس بدی داشتی و حتما اضافه کن که میدونم اون بد رانندگی کرد یا بد حرف زد و…..
در خالت نرمال خود منم این نوع رفتار رو اصلا نمیپسندم و دوست دارم خود واقعی م باشم و طرفم هم همین رم قبول کنه و نیاز به این همه چالش و …. نباشه اما برای شما که ازدواج صورت گرفته اینکه فرصت و تغییر ایجاد کنی شاید بهتر باشه
بازم میگم بچه نیاز اما با حواس جمع و بدون سوتی
حالا که تندی اخلاق همسرت دستت اومده طبق شرایط آمادگی و رفتار کن و تا میتونی اعتماد از هر نظر جلب کن