2821
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

2423 بازدید | 14 پست

سلام بچه‌ها

واقعا به کمکتون نیاز دارم برای همین تایپیک زدم. 

لطفا به تاریخ عضویتم گیر ندید. 

چون قبلا عکس گذاشته بودم، نمی‌خواستم شناسایی بشم. برای همین اکانت جدید زدم.

از قبل هم تایپ کردم که معطل نشید الان براتون می‌ذارم.

پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم اگه اشتباه تایپی دارم، حال روحی خوبی نداشتم و تند تند تایپ کردم.

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه‌ها من مامان و بابام سالها پیش فوت شدن من حتی چیزی ازشون به یادم ندارم و از بچگی تا الان پیش مامان‌بزرگ پدریم بزرگ شدم.

یکی از عمه هام با پسرعمه‌ش ازدواج کرده که برادر همون پسرعمه 7 سال خواستگار من بود و من جواب رد می‌دادم چون همون شوهر عمم هم یخورده دیوانه بود و کلا من قصد ازدواج نداشتم واقعا داشتم درس میخوندم

بخدا سالی حداقل دوبار اینا زنگ میزنن مامانجونم یا عمم رو واسطه می‌کردن برای اینکه بیان خواستگاری حضوری

یه سری اومدن که من از خونه زدم بیرون اصلا ندیدمشون

همه بهم می‌گفتن میلاد دیوونته 7 ساله نشسته پات با هیچ دختری نبوده و پولداره خونه داره ماشین داره قیافه هم داره

بخدا هرسری با یه شماره بهم زنگ میزد و پیام میداد من بلاک می‌کردم

هرسال سال تولدم کادو می‌فرستاد که من برمیگردوندم به عمم که بهش بده

دو سه بار هم اومده بود محل کارم که من شر درست کردم سپردم به داییم که زنگ زد بهش و شستش

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

از طریق دادگاه زنگ میزن میگن باید بیاید مشاوره شکایت نکردی مگه ازش همون روز زنگش میزنن عجیبه اگه هرکدوم نرید مشاوره مقصر شناخته میشه بعدم به مادربزرگت بگو هندونه سر بسته ازکجا بدونم اون چجور ادمی درمیاد چه حرفای بی منطقی زده مادربزرگت 

بگو رضایت دو طرف شرط بچه اوردنه نه فقط یک نفر باید دو طرف راضی باشن برای بچه  ازمن میشنوی بچه نیاری که با اون بچه بیشتر ازت سواستفاده میکنه تو که حقوق داری سعی کن مستقل زندگی کنی وخونه مامان بزرگت نری مهریه اتم بزار اجرا   بدم از خونه نری بره عدم تمکین بگیره  بعدم باقاضی یا وکیل صحبت کن امنیت جانی نداری 

کسی نیست؟

سلام 

استارتر جان چون تاپیک اصلیت خیلی شلوغ بود اینجا بهت پیام دادم 

عزیزم بسیار بسیار درکت کردم و برام مشکلت آشناس 

از نظر من اگر همسر و زندگیت رو دوست داری بدون اینکه بچه دار بشی  به خودتون به فرصت بده لازم نیست حتما اون کاری رو که مد نظر ایشون هست انجام بدی اما در ظاهر بگو باشه چشم 

این احساس رو بهش بده که درکش میکنی و برات ارزشمنده پوشش داری برات مهمه پشتوانه ت هست  و …بجای کل کل کردن و همه ش جوابش رو دادن که نتیجه عکس میده و بیشتر آتش لحظه ای رو  تند می‌کنه سعی کن اون لحظه سکوت کنی  یا حداقل با دز پایین جواب بدی بعدش در موقع مناسب با دلیل و منطق حرف بزنی آدم‌های خیلی عصبی زودم خاموش میشن  

تمام راز اینه که بهت اعتماد کنه بهت میگه شال بگو باشه (( با اینکه خودم اصلا اهل حجاب و …) نیستم کنارش هم بگو خودتم میدونی من اهل این چیزا نیستم یا من از خودم و رفتارم و روابطم مطمئنم اما به خاطر تو باشه چشم اینا رو با بحن عاشقانه و دوستانه بهش بگو و…. 

میاد خونه یا تو ماشین سر رانندگی یا کار عصبیه بجای اینکه بگی تو خودتم از اون بدتری یا وقتی فحش میدی انتظار فحش م باید داشته باشی و ….. بگو درسته اما خودت رو بخاطر اینا عصبی نکن ارزشش رو نداره حیف تو نیست با اینا دهن به دهن بشی و ….. بعدش در حالت نرمال بگو که چقدر از اون مورد ناراحت سدی یا چه حس بدی داشتی و حتما اضافه کن که میدونم اون بد رانندگی کرد یا بد حرف زد و…..

در خالت نرمال  خود منم  این نوع رفتار رو اصلا نمیپسندم و دوست دارم خود واقعی م باشم و طرفم هم همین رم قبول کنه و نیاز به این همه چالش و …. نباشه اما برای شما که ازدواج صورت گرفته اینکه فرصت و تغییر ایجاد کنی شاید بهتر باشه 

بازم میگم بچه نیاز اما با حواس جمع و بدون سوتی 

حالا که تندی اخلاق همسرت دستت اومده طبق شرایط آمادگی و رفتار کن و تا میتونی اعتماد از هر نظر  جلب کن 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

استارتر به جای هر روز قرص خوردن آمپول سه ماهه بزن 

بعد هم شاید برات عجیب باشه اما ۹۹درصد مردهای ایرانی همینن 

خواهر تو اروپا زندگی نمیکنی که 

اینجا اختیار زن دست مرده متاسفانه 

اما بنظرم به خانواده ات بگو کتکت زده که دفعه آخرش باشه 

چندسال اول مردها عموما قلدر بازی درمیارن 

شوهرت دوست داره از پیام هاش معلومه 

خودشم از کارش پشیمونه اما خیلی مغروره و نمیگه بهت ببخشید 

به خودتون زمان بده 

اما فعلا به جدایی فکر نکن 

من تجربه ۱۳سال زندگی مشترک دارم 

باورت میشه یه بانک یا مرکز خرید ساده اجازه نداشتم برم 

همش میگفت شالتو درست کن 

الان اصلا مهم نیست براش و هشتاد درصد زندگی و من اداره میکنم .سر کار میرم .مجردی سفر میرم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

اینجا مشورت میگیری از یه مشت دختر بچه؟؟؟؟ آیا خودت تقصیر نداشتی؟ چرا روبوسی کردی با شوهر خاله؟ هر مردی باشه بدش میاد. چرا گوشیتو ندادی که مشکوکش کنی منم بودم مشکوک میشدم. 

در رابطه با بچه تو وارد یک زندگی مشترک شدی بعد خودت می‌بری و میدوزی و قرص میخوری؟ 

اونم هیچ حقی نداره؟ 

تو نباید بهش میگفتی قبل ازدواج آیا بچه میخواین یا نه

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز