2777
2789
عنوان

کیا بچه تک فرزند دارن

345 بازدید | 13 پست

من یه پسر دارم و با شوهرم کاملا قطعی تصمیم گرفتیم که دیگه بچه دار نشیم.پشیمون نیستم از تصمیمم چون الان که فکر میکنم همه چی هم بزاریم کنار من خودم دیگه توان حاملگی و زایمان دوباره رو ندارم.ولی یه وقتایی میگم نکنه اشتباه کرده باشم.مثلا تو مهمونیا خیلی وقتا شده بچه ها که باهم بازی میکنن خیلی دو تا خواهر یا دو تا داداش هوای همو دارن حتی اگه تو خونه جنگ داشته باشن باهم.اینا رو که میبینم دلم واسه بچم میگیره میگم نکنه بعدا گله کنه بگه من تنهام.با این حال بازم من سره تصمیمم هستم اما خب این فکرا هم میاد تو سرم بعضی وقتا حالمو بد می‌کنه

اینم بگم که هم تو فامیلای شوهرم هم فامیلای خودم فقط ماییم که یه بچه داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی برمیگرده به تربیت و رفتار خانواده

من خودم به شخصه ترجیح میدادم تک فرزند میشدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من تک فرزندم ۲۴ سالمه خیلی تنهام خیلی درسته مستقل بار اومدم ولی بلد نیستم خوب صحبت کنم درونگرام نازک نارنجیم خوب نیس احساس تنهایی شدید

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

تصمیمت قطعیه دیگه چی بگیم

من به تصمیم اونایی که تک فرزندی و انتخاب کردن کاملا احترام میذارم

ولی خودم مخالفشم

خب شاید واقعا کسی در توانش نباشه از هر لحاظ جسمی روانی مالی

منم یدونه دارم دیشب میگفت بیا ۵ دقیقه پیشم بخواب اخه تنهام یه جوریه اتاقم

پسر منم خیلی وقتا همش اصرار می‌کنه که بیا با هم با اسباب بازیام بازی کنیم من نمیتونم همیشه هم بازیش باشم