2777
2789

اون تاپیکتو قفل کن اینجا باهات صحبت میکنم در مورد پدرت 

باشه؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

انقدر دیر اومدی یادم رفت چی بود جریانت.بابات گیرش رو چادرته؟ بابات کار بدی می‌کنه و ممکنه عاق فرزند بشه.

بابات صیغه می‌کنه از روی هوا و هوس این مورد تایید اسلام نیست .اینو به حساب اسلام نزن.تو قرار دانشجو بشی و با عقلت پیش بری شأن و شخصیت خودتو پایین نیار

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

انقدر دیر اومدی یادم رفت چی بود جریانت.بابات گیرش رو چادرته؟ بابات کار بدی می‌کنه و ممکنه عاق فرزند ...

شما هر وقت جای من بودی و زندگی کردی 

بعدش بیا از اسلام دفاع کن

والا اکثر به اصطلاح مسلمونی که دورم هستن همشون یه مشت آدم تاکسیک هستند که میخوان اسلام شون رو بکنن تو مغزه بقیه به زور 

البته که همین اسلام هم با زور شمشیر و خون و خونریزی وارد ایران شد وگرنه که

من به خدا اعتقاد دارم ولی اسلام نه

شما هر وقت جای من بودی و زندگی کردی بعدش بیا از اسلام دفاع کنوالا اکثر به اصطلاح مسلمونی که دورم هست ...

همون زمان که ایران داشت با اعراب می‌جنگید

خود مردم داشتن از حمله روم دفاع میکردن و چندین روز شبانه روز با روم مبارزه کردن و شکستش دادن.ولی مردم ایران با مسلمانان مبارزه نکردن فقط حکومت مبارزه کرد.

چرا؟ چون قبلش اسلام دل مردم ایران رو فتح کرده بود و ایرانیان با دل و جون اسلام رو پذیرفتن.شما داری به ملت ایران توهین می‌کنی که میگی از عرب ها شکست خوردیم.چرا ؟ چون با رومیان مبارزه کردیم.ایرانیان همواره انسان های حق گرا بودن خودتون هم الان گفتین که خدا رو قبول دارین.

ضمنا امام در آن زمان با جنگ و کشور گشایی اعراب آن زمان شرکت نکردن و مخالف هم بودن.

شما که خدا رو قبول داری خدای بدون دین بدون پیامبر بدون راهنمای چه خداییه؟؟؟؟؟؟؟ 

این خدا لطفش کجاست؟ چه خدای بی لطفی رو می‌پرستی

همون زمان که ایران داشت با اعراب می‌جنگید خود مردم داشتن از حمله روم دفاع میکردن و چندین روز شبانه ر ...

این خدا منو خیلی جاها نجات داده که تا الان خودمو خلاص نکردم 

این خدا مهربونیش خیلی بیشتره 

معجزه هاش رو زیاد تو زندگیم دیدم و بهش ایمان و اعتقاد دارم

همون زمان که ایران داشت با اعراب می‌جنگید خود مردم داشتن از حمله روم دفاع میکردن و چندین روز شبانه ر ...

خدایی نیست که بنده اش بهم تحمیلش کرده باشه خودم انتخابش کردم

این خدا منو خیلی جاها نجات داده که تا الان خودمو خلاص نکردم این خدا مهربونیش خیلی بیشتره معجزه هاش ر ...

دنیا همانند رحم مادر است در برابر کل جهان.

سعی کن خدارو بهتر بشناسی معاد رو بشناسی تا معرفتت بره بالا.حیف واقعا از شما.

سوالی داشتی بپرس من جواب میدم

خدایی نیست که بنده اش بهم تحمیلش کرده باشه خودم انتخابش کردم

خب خدارو خودت قبول کردی با مطالعه اسلام رو هم قبول کن تا تکمیل بشه.

خب خدارو خودت قبول کردی با مطالعه اسلام رو هم قبول کن تا تکمیل بشه.

نه تا وقتی کسایی که اطرافم هستند رو میبینم که اسلام رو قبول دارند ولی انسانیت رو نه ، ذهنیت من نسبت به اسلام همیشه یه چیزه

نه تا وقتی کسایی که اطرافم هستند رو میبینم که اسلام رو قبول دارند ولی انسانیت رو نه ، ذهنیت من نسبت ...

اطرافیانت حرف اسلام رو نمیزنن.اونا عذاب میشن .

کاشکی ببینمشون که دارن عذاب میبینن بچگی و جوونی منو از من گرفتن

چشم دلت باز شه در جهنم میبینیشون