2777
2789
عنوان

دادن یا ندادن هدیه در جلسه دفاع

235 بازدید | 7 پست

خانوما من این هفته دفاع دارم.پذیرایی و همه چیو برنامه ریزی کردم و برای داورا واسه یادگاری هدیه گرفتم،بعضیا میگن هدیه واسه جلسه دفاع صورت خوبی نداره و توهین حساب میشه و انگار رشوه ست... 😕حالا من چکار کنم؟ هدیه رو ندم؟ یا آخر بعد اعلام نمره بدم؟ اگه ندم پس چکار کنم با اینا😅نظر یا تجربه ای دارید در این مورد؟ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دنیای ارشد با کارشناسی خیلی متفاوت؟به رشد بیشتر آدم کمک میکنه؟ مثلا اساتیدش چطوری هستن؟ شما ج ...

متفاوته از این جهت که انتظارات از دانشجوی ارشد بیشتره،اکثر ارائه ها باخودمون بود استاد جمع بندی میکرد و... در هرصورت چشم به هم زدن می گذره.

اساتید مث همه جا خوب و بد هس

استادی داریم واقعا چیزی به آدم اضافه نمیکنه استادی هم داریم که میخواد بهت یه چیزی یاد بده.

در کل نگرش آدم عوض میشه انگار باتجربه تر و بالغ تر میشی

و توصیه م اینه حتما سعی کنی با استادات تا می تونی مقاله بنویسی که واست رزومه بشه.و پایان نامه ت رو سعی کن حتما خودت بنویسی و واسه جلسه دفاع هم اصلا هدیه نخر...همون پذیرایی کفایت می کنه

متفاوته از این جهت که انتظارات از دانشجوی ارشد بیشتره،اکثر ارائه ها باخودمون بود استاد جمع بندی میکر ...

یعنی مدام باید ارائه بدیم؟ خب اینطوری که من ترس از ارائه دارم سکته میکنم🥹

وای من استرس گرفتم مقاله چطوری بنویسم؟

اصلا مقاله چی بنویسم؟ 

برای نوشتن پایان نامه استاد راهنما کمک میکنه؟

ببخشید انقدر سوال میپرسما  آخه یکمی میترسم شنیدم ارشد خیلی محیطش با کارشناسی فرق داره و اصلا دنیای متفاوتی انگاری حجم درسیش و کاراش چندین برابر کارشناسی

یعنی مدام باید ارائه بدیم؟ خب اینطوری که من ترس از ارائه دارم سکته میکنم🥹وای من استرس گرفتم مقاله چ ...

ما تقریبا واسه همه درسا ارائه دادیم.بعضیاش گروهی و بعضیاش فردی .هیچ نگران نباش عادت میکنی چیز خاصی نداره اصلا

من ارشد دانشگاه آزاد خوندم،لیسانسم دولتی بود و توی هردو فقط شب امتحان خوندم و معدلمم هم خوب شد.در طول ترم فقط رفتیم سرکلاس یا ارائه دادیم یا ارائه هم کلاسیا رو دیدیم یا استاد توضیح داد.یکی دونفرشون مقاله خواستن که گروهی بود و شیوه کار خودشون توضیح دادن.

واسه پایان نامه استادم کمک نکرد اصلا،قبل انتخابت تحقیق کن با کی برمیداری و روش کارش چطوریاست.ببین دو سال عین برق و باد میگذره.الکی تو دلتو خالی نکن