2777
2789

..

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دسته گلمو هفته ۲۸ از دست دادم زنده هم دنیا اومدن اما نموندن سخت بود اما گذشت میگذره تحمل کن

دلیلش چی بود دوباره بچه دار شدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

عمه ی منم پسر۱۸ سالش مرد،چقدم مودب و متین و اجتماعی بود،نابود شد بنده خدا

خدا بهش آرامش بده هر چند میدونم ک نمیشه تا آخر عمرش میسوزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفم🥹چرا نموندن؟اگه حالشو داری بگو

شما حامله ایی لطفا از تاپیک برو دوست ندارم ناراحت بشین 

خدا بچتون سالم بزاره بغلت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بهش آرامش بده هر چند میدونم ک نمیشه تا آخر عمرش میسوزه

مادر بززگم دختر ۱۸ سالشو وقتی خودش ۳۸ سال بود از دست داد،وقتی مرد ۱۰۰ سالش بود اما همچنان برای دخترش گریه مبکرد😭

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

دلم پره دوست دارم شب و روز گریه کنم 

دلم فقط با ی دختر بچه آروم میشه 

کاش سال بعد خدا ی دختر سالم بزاره بغلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کنده شدن جفت بدون هیچ دلیلی ، الان هفته دهم بارداریم اما دکترم گفت رشد جنینت متوقف شده و منتظر سقطم ...

منم جفتم جدا شد اما تو هفته ۳۳ ، اما بچه منو نجات دادن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬