2777
2789
عنوان

یه مشکل کوچیک با نامزدم

188 بازدید | 10 پست

من حدود چهار ماهه ک عقد کردم حدود دوساله ک رفت و امد داریم برای اشنایی و نامزدم فامیل دورمونه خانوادش واقعا خیلی خوب و دوستداشتنین خداروشکر هیچ مشکلی با خانوادش ندارم . نامزدم این طوریه ک من همیشه بهش میگم بیا خونمون یا میخوام بیام خانوادتو ببینم یا بیا بریم بیرون .خانوادم همیشه بهم میگن چرا اصلا نمیاد خونمون تا ما بهش نگیم سر نمیزنه مامانم میگه چرا هفته ای یه بار میبینتت مگه دلش واست تنگ نمیشه .خودم دیگه تصمیم گرفتم بهش نگم به خودم گفتم ببینم کی دلش میخواد بیاد منو ببینه ک مامانم گفت نه اشتباه میکنی تو همیشه باید بهش بگی باید اونو بکشی سمت خودت منم باز اینکارو کردم.چند وقت پیش یه هفته کامل همو ندیدیم ک خودش دیگه زنگ زد گفت میام دنبالت میام بیرون.

در کل فک کنم سه چهار دفعه بهم پیشنهاد بیرون رفتن داده.من کار میکنم همه روزه تا نه شب سرکارم به جز شنبه و چهارشنبه و جمعه.خودشم هر پنجشنبه دورهمی داره با دوستاش. من یه بار نشستم باش صحبت کردم بهم گفت بخاطر کارت نمیتونم بیام تا نه شب نیستی بهش گفتم مگه روزای بیکاریم تو میای 

خودش پنجشنبه ها دورهمی داره ،دوشنبه ها شبم زمین فوتبال میگیرن .هر دفعه منو میبینه میگه جمعه بریم سینما یا بریم بولینگ یه بریم فلان جا ولی نمیاد مثلا دوشنبه بهم گفت چهارشنبه یا جمعه بریم بولینگ چهارشنبه نیومد دنبالم امروزم ک جمعس بش گفتم بیا همو ببینیم گفت با دوستام میخوام برم بیرون خسته شدم دیگه بعضی وقتا بهم میگه من بهت نمیگم بریم این ور اون ور چون ماشینمو میبرن واسه کار.ولی مامان باباش یه هفته نبودن ماشین کامل پیش خودش بود یه بار که مامانم دعوتش کرد فقط یه بار به خواست خودش اومد.

وقتی چیزی بش میگم میگه منکه همش دارم میام این هفته دوبار اومدم و این حرفا.خیلی داره بهم فشار میاد واقعا دارم حس میکنم دوستم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل کاراشو بپرس و بگو از این بابت ناراحتی

اولویت مهمه 

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

ادم درونگرایی هست و زیاد عاطفی نیستقبل ازدواج این خصوصیات رو متوجه نشدید؟

اتفاقا خیلی برونگرا و رمانتیکه هر وقت میاد که بریم جایی یا گل میاره یا هرچیزی همیشه قبلشم زنگ میزنه ک ببینه چیزی نیازمه یا نه ولی اینقد دیر به دیر و اصرار از طرف خودم حس چسب بودن بهم میده

از طرف خانوادمم تحت فشارم ،هی بهم میگن چرا نمیاد چرا یه بازار نمیبرتت چرا یه خرید نمیبرتت لطفاً کمکم ...

چند سالتونه هر دو؟

قبل عقد اشتیاقی داشت؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

دلیل کاراشو بپرس و بگو از این بابت ناراحتیاولویت مهمه

چندبار بش گفتم قرارمون این شد ک روزایه شنبه چهارشنبه و جمعه ک بیکارن برای ما دوتا باشه ولی فقط دوهفته اول اینطوری شد دواره به روند قبلی برگشت😟

اتفاقا خیلی برونگرا و رمانتیکه هر وقت میاد که بریم جایی یا گل میاره یا هرچیزی همیشه قبلشم زنگ میزنه ...

چون ایشون رو کامل نمیشناسم نمیشه قضاوتی کرد

جز اینکه شفاف باهاش صحبت کنی و دلیل کارشو بخوای البتهه نه با کنایه نبا متلک و قهر، محترمانه و با طنازی

بگو دید خانوادم داره تغییر میکنه فکر میکنن مشکلی وجود داره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

چون ایشون رو کامل نمیشناسم نمیشه قضاوتی کردجز اینکه شفاف باهاش صحبت کنی و دلیل کارشو بخوای البتهه نه ...

حتما دفعه بعدی ک دیدمش یه بار دیگه باهاش صحبت می کنم ممنون از راهنمایی 🙏