2777
2789

خانوما من دوستم رابطه داشته با نامزدش(عقد هستن البته)کلا دخول داشتن و رابطه مق..دی هم داشتن!

بعد ایشون میگن که مایع منی توی واژن ریخته نشده و کلا عذرخواهی میکنم ازتون داخل مق...د ریخته شده!

فرداش قرص اورژانسی خورده

دوباره رابطه داشتن چند روز بعد و اینکه اینسری وقتی همسرش ارضا شده حالا نرفته بشوره و از اول دوباره رابطه داشته

دکتر رفته گفته امکان حاملگی هست

میخواد ببینه امکان حاملگی داره یا نداره؟عذرخواهی میکنم از تمامییی اعضای محترم سایت بابت اینکه اتقدر با صراحت صحبت کردم ...امیدوارم بتونیم کمکش کنیم بلکه از استرسش مقداری کم بشه ...!

ممنون میشم نهایت کمکتون رو بکنین گوشی دستش هست و داره مطالبتون رو میخونه

بله ،امکانش هست ...یه قطره ش کافیه .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد امکان حاملگی هست 

مرد اگر ارضا بشه باید بعدش ادرار کنه و خودشو بشوره تت مجاری از اسپرم پاک بشه 

دفعخ دوم اگر رابطه دخول داشته باشه پیشاب مرد حاویه مقدار زیادی اسپرم هست 

خیلی ها میگن جلوگیری داشتیم ولی باردار شدیم ، اکثرا بخاطر اینکه تو یه شب دوبار رابطه دارن اتفاق میوفته

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

صد در صد امکان حاملگی هست مرد اگر ارضا بشه باید بعدش ادرار کنه و خودشو بشوره تت مجاری از اسپرم پاک ب ...

مممنونم از توصیحاتت گلم

چند روز قبلش قرص اورژانسی خورده همون جلوگیری نمیکنه ازش؟

مممنونم از توصیحاتت گلمچند روز قبلش قرص اورژانسی خورده همون جلوگیری نمیکنه ازش؟

نه 

رابطه اول خطرناک نبوده 

ولی رابطه دوم خطرناک و پر ریسک بود 

بعد رابطه دوم باید میخورد 

هرچند اورژانسی زیاد بخوره بدنش داغون میشه 

به شوهرش توضیح بده تو یه شب فقط یکبار رابطه داشته باشن 

جلوگیری سفت و سخت انجام بدن 

اگر شوهرش قدرت نداره حتما کاندوم بزارن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌