2777
2789

اول بگم که تعصب و کنار بذار هرچیزی که تا الان تو مغزمون فرو کردن فراموش کن و سعی کن با ذهن باز زندگی کنی .نه فقط تقلید کورکورانه از دیگران.دست از بردگی بردار و آزاد فکرکن!

قضیه برمیگرده به خلقت ما!موضوع اصلا خوردن سیب و گندم نبوده.خدا در آسمان دوم (بهشت)روح انسان و خلق کرد.و تکه ای از خودشو درون این روح قرار داد.پس ما انسان ها بخشی از خود خدا هستیم..به خود کلمه خدا دقت کنید.(خود+آ به خودت بیا)همیشه برای اشاره به خدا به اسمان اشاره میکنیم و دنبالش هستیم و فکرمیکنیم کسی اون بالا نشسته و مارو نگاه میکنه درحالی که همین چیزی که الان میبینی هم درواقع چشم خداست!و باید به درون خودمون برگردیم .به همین خاطر عرفا با خودشناسی به وجود خدا رسیدن و شعرهایی هم راجبش گفتن.

ای نسخه اسرار الهی که تویی

و ای آینه جمال شاهی که تویی

بیرون ز تو نیست هرچه درعالم هست

از خود بطلب هرآنچه میخواهی تویی

و جوری خلق شدیم که هم عقل و منطق داشته باشیم هم احساسات (روح نخستین پلروما). وتوجه کنین روح نخستین هیچ جنسیتی نداشته نه زن نه مرد(آلت تناسلی درکار نبوده که بخواد تولید مثل کنه).خدا به ابلیس  که از فرشتگان مقرب بوده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمان میده که به این روح سجده کن فرشتگان برخلاف ما احساس ندارن و فقط با منطق پیش میرن ابلیس به واسطه چندهزارسال عبادت و دانشی که داشت خودش و بالاتر از موجود تازه خلق شده میدید و به موجودی که خدا کامل تر از او افرید حسادت کرد.ابلیس قبول نمیکنه و در واقع با اینکار به خود خدا هم توهین میکنه و علیه ش شورش میکنه .به همین خاطر همراه عده دیگه ای از فرشتگان از بهشت هبوط میکنه و به زمین میاد.ابلیس به جلال الهی قسم یاد کرد:قسم به جلال و عظمت تو که تورا تکه تکه خواهم کرد(تولید مثل)

بعد از اخراج ابلیس و یارانش که از فرشتگان مقرب الهی بودن  با اسرار و دانشی که یاد گرفته بودند دنیای ما و خلق میکنن.دنیایی هولوگرامی سه بعدی .شبیه سازی شده از بهشت!سوفیا یکی از اون فرشتگان با ذهن برترش این دنیا و خلق کرد.دنیایی دوقطبی از خیر و شر!پر از هوس.شهوت. لهو و لعب و خونریزی. نسروخ یکی دیگر از فرشتگان گفت.موجودی خلق کنیم! آفریدند.اما موجود ضعیف بود و نمیتونست حتی روی پاهاش بایسته!چون روح نداشت.

پلروما روح  نخستین این صحنه و از آسمان دید .دلش به حال انسان ضعیف سوخت به زمین میاد تا بارقه ای از روح خودشو به این جسم بفرسته.اما فرشتگان هبوط کرده او را اسیر کردند.وچون قدرت زیادی داشت و از زمین که جایگاه اصلیش نبود فرار میکرد اورا وارد جسم زمینی کردند.سپس با دستکاری در ژن انسان زمینی را به دو قسمت تقسیم کردن زن و مرد!دستگاه تناسلی را به او اضافه کردند و برخلاف گفته های ادیان ابتدا زن راخلق کردند موجودی زیبا و لطیف(زن ستیزی در همه ادیان هست)سپس مرد را خلق کرد با الهام از بدن زن .هردو پستان دارند.

من جادوگرم

میدونستی اگه اثبات بشه حکم اعدام داری؟

همینجوری الکی چیزی نگو

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خداوند جبرئیل و نازل میکنه و بر ممنوع بودن رابطه جنسی به انسان هشدار میده.ادم ابتدا تسلیم شد ولی ابلیس فریبش میده .ادم و حوا فریب میخورن و بعد رابطه و بچه دارشدن روح خدا و تکه تکه میکنن.فرشتگان هبوط کرده و ابلیس نفرین میشن و به طبقه های زیر زمین تبعید میشن و در زیر زمین دوزخ (جهنم)را برای شکنجه انسان افریدند.برخلاف گفته ادیان جهنم را خداوند خلق نکرده.فرشتگان هبوط کرده بال هایشان گرفته میشه و چهره کریه میگیرن و جنیان همان فرشته های هبوط یافته هستند.به این ترتیب با هربار تولید مثل انسان دوباره و دوباره با تناسخ به زمین برمیگردیم و از جایگاه اصلی خودمون (بهشت )دور میشیم.روح از جنس انرژی هستش.انرژی هیچوقت از بین نمیره فقط از جسمی به جسم دیگه منتقل میشه.با هرمرگ روح اون کالبد فیزیکی (جسم )و ترک میکنه .روح نمیمیره چون الهی و نامیرا هستش اما اگر ازدواج نکنید و از انرژی جنسی خودتون استفاده نکنید روح شما بعد مرگ تبدیل به نور میشه و تا آسمان دوم صعود میکنه.درصورتی که تولید مثل کرده باشی درعالم برزخ گیر میفتی تا نوبت به تناسخ بعدی و بازگشت دوباره به زمین باشه.قانون اینه یا خدا( بهشت و آسمان دوم )یاخرما(س کس تولید مثل ).

منبع پیجfarhadpwrfarhad۲۰

حالا اینکه کدوم داستان و باورکنید با خودتونه.به گفته یه عده هم که ما دراثر یه انفجار یا تکامل به وجود اومدیم یا از نسل میمون و ماهی و...هستیم. ولی چیزی که من بهش باور دارم اینه شیطان میخواد انسان هیچوقت به قدرت واقعیش پی نبره و انقدر اون و داخل این ماتریکس درگیر پول و رابطه و خوردن و خوابیدن و رابطه و تولید مثل میکنه که نتونه به جایگاه اصلیش برگرده. از نظر من ادیان هم دست شیطان افتادن این همه اصرارشون برای ازدواج و تولید مثل برای اینه که از انرژی ما استفاده میکنن و با هر تولد برده های جدید  و جوان برای این ماتریکس بیاریم.وعده های بهشت دروغین شون درحد حوری و سیب وانگور ورابطه و خوردن خلاصه میشه همینقدر سطح پایین و بی ارزش !چه جنگ و خونریزی و تجاوز و خرابی هایی که به اسم دین اتفاق افتاده!چه خرافاتی که به اسم دین  بدتر ما و از خدا دور کرده!اگه تاپیک ترکید یه سری به پیج پیجfarhadpwrfarhad۲۰ بزنید .این تبلیغ نیست نشر دادن آگاهیه.

کسایی هم که میگن توهم توطئه و میخوان مسخره کنن هنوز به اون سطح اگاهی نرسیدن شاید چندسال دیگه یا حتی تو زندگی بعدی بفهمن چی به چیه.

راجب ایلومیناتی.خواننده هایی که روحشون و به شیطان فروختن و ظاهرشون و شبیه شیطان کردن هم میتونین داخل گوگل و یوتیوب سرچ کنید و بیشتر اطلاعات بگیرید.

ابلیس جن بود فرشته نبود.

روح همین الانشم هم مجرده و زن و مرد نداره.ولی جسم زن و مرد داره.زمین رو صوفیا خلق کرده؟ چی میگی؟

نصفه نیمه درست و غلط میگی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدا هدایتت کنه

ابلیس جن بود فرشته نبود.روح همین الانشم هم مجرده و زن و مرد نداره.ولی جسم زن و مرد داره.زمین رو صوفی ...

کامل بخونین بعد نظر بدید!

اینارو از کجا میدونی؟

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
کامل بخونین بعد نظر بدید!

کامل خوندم..اینجارو تعطیل کن میام یه تاپیک دیگه ای ازت و صحبت کنیم تا برات روشن بشه یا اینکه من برام روشن بشه

یا خدا یعنی این زمین رو خدا خلق نکرده؟پس برای چی تو همه دعا ها میخونیم زمین و آسمان ها ملک خداست

فرشتگان هم با همون قدرتی که از خدا گرفتن تونستن خلقش کنن.گفتم که هرچی تاحالا تو مغزمون فرو کردن فراموش کنین