2777
2789

مادرش پدرش خواهراش هی تو گوشش میخونن که بچه بیار ینی چی ما نوه میخواییم ما حق داریم اگر بعدا بچتون نشه به مشکل بخورید فلان میشه

پدرش اخرین بار صداش زده رسما ازش خواسته گفته میخوام نومو ببینم بچتو ببینم شاید آخرای عمرم باشه

مامانشم که حتی گوش وایمیساد میومد تو میگفت چرا بچه دار نمیشید باید بدونم دلیلشو 

هر کدوم از فامیلای منو میبینه میگه ما عاشق بچه ایم ولی دخترون واسمون نوه نمیاره حرف مارو گوش نمیده

حرف از بچه شدنی میگن اینا بچه بیارن اصلا بچه رو به خودشون نمیدیم چون ما عاشق بچه ایم تو حسرت بچه ایم

هی هم تیکه میندازن بهم

(این یه بار ازدواج کرده زنش طلاق گرفته رفته میگفته دخالتا و اذیتای خانوادش هم خسیس بودن هم عوضی نمیذاشتن زندگی کنیم پسره هم مامانی و هیچی ندار بود)

که البته همرم راست گفته بود

(ما وصع مالیمون داغون خونه ماشین هیچی نداریم و هزاران مریضی و دندون خراب و کوفت و مرض و مشکل تو رابطه )

یه بارم مادرش دکتر  اورد خونه منو گداشت جلوش همه چیمو دراورد امارمو دراورد به مادرشوهرم داد اونم پشتم به شوهرم گفته بود زنت فلانه بساره بچه بیار زود

البته من نمیدونستم این قصدش از لحاظ بارداری و ایناس ک دکتر اورده منو چک کنه گولم زد گفت اگر سردی گرمی داشته باشی دکتره خوبه میگه رژیم غذایی میده😐بعدها فهمیدم دروغ گفته شیره سرم مالیده

خلاصه از دستشون فقط ارزوی مرگ میکنم از زندگی سیرم بخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونستی اینطورین و بازم بله دادی

پس سفت و سخت جلوگیری کن و اصلا بچه دار نشو بزار اینقدر بگن تا خسته بشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم همه درگیرن که من کی بچه میارم مادرشوهرم که رسما به همه اعلام کرده من بچه دار نمیشم دوساله اقدامم نشده رفته به همه گفته هر کی یه نسخه برام میپیچه من اولا نمیگفتم که دکتر میرم و اینا یه بار از رو آزمایشم عکس گرفت ببره نشون دکتر بده ببینه من چمه😐😐

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

خدایی چه حالی دارن پیگیرن 

ما هشت ساله عروس داریم یکبار هم بهش نگفتیم 

به ما چه حالا قراره چه گلی به سرمون بزنه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
میدونستی اینطورین و بازم بله دادیپس سفت و سخت جلوگیری کن و اصلا بچه دار نشو بزار اینقدر بگن تا خسته ...

دقیقا همین کارو میکنم

چون با شرایط بد زندگی انقدرم منو اذیت و تحقیرم کرده که عمرا همچین ریسکی کنم بمونن تو کف و حسرت 

چرا ملت انقدر فضولن؟؟چرا هالیشون نیست؟؟چرا نمیفهمن اینا مسئله شخصیه؟؟

کاربرای اینجا هم فضول هستن و به شدت زخم زبون میزنن .مردم همینن چند نفر هستن شاید انسانیت داشته باشن

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی