2777
2789

امروز دوستم زنگ زد گفت رفتم مغازه همکلاسیمون با چند نفر اونجا بودن برگشتن بهم گفتن تو و اون سه تا رفیق دیگت ترشیدین ما ۱۰ تا همکلاسی بودیم که شیش تامون ۱۵ سالگی ازدواج کردن و الان دو تاشون بچه داره و چهارتامون مجردیم البته یکیمون یکمی هول شوهره دو بار با دو نفر فرار کرده که نذاشتن ازدواج کنه و تو یه شهر کوچیک زندگی می‌کنیم

رفیقم گفت خیلی ناراحت شدم ولی زدم به شوخی و خنده

منم وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم از طرفی با خودم میگم اون ابلح یه حرفی برا خودش زده ولی از طرفی ام ناراحتم که رفیقم چیزی بهش نگفته مامانم اگه بفهمه جوری جوابش رو میده که دهنش برا همیشه بسته میمونه دلی مگه من بچه ننم که بدو برم به مامانم بگم تا الان خیلی خاستگار داشتم ولی چون یکیو خیلی دوس دارم دو ساله باهاشم ازدواج نکردم چه رفتاری باید با اینجور آدما داشت

بله

بچه رو باید تو نوزادی که بند نافشو بریدن بدن به پیرمرد

ایران نیست که کابله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو محیط زندگی شما از اینجور ادما زیاده قطعا

شما اهمیت نده

حتی دوستی تو سین زیر ۱۸ فاجعه اس چ برسه به ازدواج

شماهم اصلا عجله نکن واسه ازدواج

هیچ خبری توش نیست

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه بابا البته بستگی به بلوغ فکری و ... داره ها اما در مجموع به نظرم بالای ۲۵ می‌تونه مناسب باشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

هیچی ...ناراحت نشو.منو ۲نفر از دخترای همسایمون تفاوت سنیمون بین ۱سال تا ۶ماه بود.یکیشون که ۶ماه از من کوچیکار بود بمن گفت تو باید ناراحت خودت باشی که ازدواج نکردی....منو اون یکی دختر همسایمون لبخند زدیمو گفتم باشه تو درست میگی...ولی ۱ماه بعدش من ازدواج کردم که الان ۶سالو ۱۱ماهه ازدواج کردم ولی اون تازه پارسال ازدواج کرد یعنی ۵سال بعد ازمن....درسته اینحرفا باعث دل شکستگی‌میشه ولی خداجای حق نشسته

این سایت چرا روز به روز داره به عقب فرار میکنه   

چرا همه دنیا دارن پیشرفت میکنن و ما پسرفت؟ 

انگار اومدن وسط داعش و طالبان 🫥💔 

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
این سایت چرا روز به روز داره به عقب فرار میکنه چرا همه دنیا دارن پیشرفت میکنن و ما پسرفت؟ انگار او ...

اومدم*

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

کاش دخترای سرزمینم بهتر اموزش میدیدن عاقل تر بودن من ی سال ازت بزرگترم اما خیلی خامی میتونم ببینم تو تک تک کلماتت....

متاسفانه مغزت شستشو رفته .... 

عمیقا برات ناراحت شدم ک همچین مسائل جهالت باری ک پر از مشکل و اسیبه برات شده معزل ک چرا کودک همسر نشدم 

کاش میتونسم زنان سرزمینم اگاه کنم اما جهالت توشون زیادی رخنه کرده 

ب امید رشد بیشتر افکار ...شما هم از خودت بترس چون پا تو مسیر بدبخت شدن گزاشتی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
وات د فازززز😵‍💫😵‍💫نی نی سایت نیست که سرزمین عجایبه😕

😐😂🗿👍🏿