2777
2789
خيلي اين حرف زشته ٨ هفته آزم مثبت و حس بارداري بعد ميگي پوچ بچه نيس؟ امشاالله به حق همين شبا تحربش ...

به دعای گربه کوره بارون‌نمیاد😊😊😊

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکم درومد. منم پسرم رو ازدست دادم . خیلی سخته 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
خيلي اين حرف زشته ٨ هفته آزم مثبت و حس بارداري بعد ميگي پوچ بچه نيس؟ امشاالله به حق همين شبا تحربش ...

عزیزم این چه حرفیه زدی آخه

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
دلیلش اصلا معلوم‌ نشد و دلم از همین کبابه 😔 وقتی فهمیدم که حتی خونریزی یا لکه بینی هم نداشتم که حد ...

😣وای خدای من پنج ماه خیلیه ببخشید پرسیدم اخه هفته ی پیش یه لک دیدم بچم خوبه ولی خدا میدونه چقد ترسیدم 😔 خدا بهت صبر بده عزیزم

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
پوچ  بارداری پوچ‌که بچه نیست    

باردادی پوچ ی موقع ساک حامگلی خالیه فقط جفت بدون جنین ولی گاهی جنین هست ولی قلب نداره...در ضمن حتی در صورتیکه جنین نباشه ی زن وقتی جواب ازمایشش مثبت میشه نمیدونه ک قراره پوچ شه واسه همین حس میکنه ک مادر شده و وقتی این بارداری خاتمه پیدا میکنه فرقی نمیکنه ک جنین باشه یا نه خیلی دل ادم میسوزه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
😣وای خدای من پنج ماه خیلیه ببخشید پرسیدم اخه هفته ی پیش یه لک دیدم بچم خوبه ولی خدا میدونه چقد ترسی ...

اشکال نداره عزیزم

توکلت بخدا باشه الهی بحق علی اصغر حسین بچه ات سالم و تپلو بیا بغلت و خیرشو ببینی

عزیزم دلیلش معلوم نشد حتی جواب پاتولوژی هم نرمال بود 😔 شاید منو دوست نداشته پسرم

این حرفو نزن عزیزم 😞 چی میتونه ادم بگه 

حداقل باید یه جوابی بهت میدادن اینطوری خیلی بده بی جواب ، مشکل انعقادی نداشتی 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

عزیزم منکه تو چهل هفتگی از دست دادم شاید واسم مسخره بیاد غصه خوردن برای بارداری پوچ. همه شرایط یکسان ندارن . مادربزرگم میگه گاهی بعضی نفرینا به خود ادم برمیگرده