2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا عزیزم بخدا توکل کن ایشالله به همین زودی خدا دامنتو سبز کنه،بخودت این فازای منفی وارد نکن&nbs ...

توکلم بخداست عزیزم

ولی دلم خیلی تنگ شده

بخاطر همین این تاپیک رو زدم

خدایابحق این ماه عزیزبه همه مادرای مهربون سرزمینم فرزندان سالم و صالح بده که نامدار باشن و باعث افتخار پدرمادرهاشون بشن

تاریخ ثابت کرده لطف مکردرختیه که میوه میده حق مسلم.از درخت سیب توقع البالونداشته باشیم😊
عزیزم‌ خدا صبرت بده ولی هر وقت خیلی ناراحت شدی  مادرایی رو یادت بیار که جوون ۲۰ساله میزارن تو ...

همش به همین فکر میکنم که آرومتر میشم عزیزم

ولی بلاخره مادر و دلش 😔

خيلي اين حرف زشته ٨ هفته آزم مثبت و حس بارداري بعد ميگي پوچ بچه نيس؟ امشاالله به حق همين شبا تحربش ...

منم خیلی غصه میخورم یکی این حرفو میزنه. برای من که بچه بود و با تمام وجود بهش احساس داشتم    

هر چیز که در جستن آنی آنی
منم خیلی غصه میخورم یکی این حرفو میزنه. برای من که بچه بود و با تمام وجود بهش احساس داشتم   & ...

دقيقا 

هفته چند سقط شد؟

من هقته ٨ لك ديدم الان قطع شده رفتم سونو بعد لك ضربان داشت الان خيلي مي ترسم چون به زود شياف قطع شد لك قهوه اي