2777
2789
عنوان

چرا بخت من انقدر بده

445 بازدید | 32 پست

ما یه فامیل دور داریم چند روز پیش اتفاقی تو خیابون دیدیمشون واسه پسرشون دنبال دختر هستن سن پسره هم خوبه به من میخوره ۴۰ سالشه تحصیلکردست تاجر فرشه ادمای خوبین هر دختری بهش معرفی میکنن نمیپسنده میگه قد کوتاهن و ... پس چرا از من خواستگاری نمیکنن من که قد بلندم😭 اونوقت چند وقت پیش یکیو معرفی کردن دستاش خالکوبی تحصیلات صفر کارگر

شانسم خیلی مزخرفه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارشو بده برات جورش کنم😁😁

دلم خیلی گرفته از بخت و اقبالم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

اگه فکر میکنی اوکیه یکی از بزرگترای فامیل که قابل اعتماد هم هست بگید بره بهشون بگه دختر فلانی هم دختر خوبیه واسطه شه بین تون.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یکی از فامیلا رو واسطه کن تو رو معرفی کنن از جانب خودش البته

خودشون منو دیدن دیگه باهاشون احوالپرسیی کردم دست دادم میخواستم میگفتن 

خوب باید خوشش بیاد عشق که زوری نمیشه گلم

پسره اونجا نبود برادر و مادر و خواهرش منو دیدن چه ربطی به عشق داره 

حتما تو رو هم نپسندیده فقط ک قد بلند نمیخاسته، همه جی با قد بلند میخاسته

ظاهرمم خوبه

ای جانم 

یاد خودم افتادم من پسرخالمو دوس داشتم یه زمانی

من ب دخترخالم میگفتم چرا براش زن نمیگیرید میگه کو دختر خوب . حتی ب شوخی چندین بار بهش میگفتم من هستم دیگه 

گفت تو چندسالته مگه .بچه ای که خیلی ازش. 

گفتم بابا فقط 4سال ازم بزرگتره   اصلا نمیفهمید ک من داششو دوس دارم