2777
2789
عنوان

چرا بخت من انقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست
ظاهرمم خوبه

باید ببینیم از نظر مردا چجوریه  کسانی رو میشناسم از نظر زنهای دیگه خیلی زیبان و زن زندگی هستن و ...

ولی از دید یک مرد جذابیت ندارن

در کل منظورم اینه سلیقه اقایون رو نمیشه حدس زد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم یاد خودم افتادم من پسرخالمو دوس داشتم یه زمانی من ب دخترخالم میگفتم چرا براش زن نمیگیرید میگ ...

کسی دیگرو دوست دارم نتونستیم ازدواج کنیم مشکل بزرگی داره 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عقد کرد ولی بعد یکماه جدا شد گفت دختره مناسب نبودههنوزم هردو مجردیماون منو مث خواهر میبینه

اگه میاد خونتون 

دعا محبت و عشق و علاقه بخون به نبات 

یا خرما 

یا شیرینی 

بده بخوره 

شاید نتیجه بده😁😁😁

چند سالتونه

مشکلش چیه؟ مشکل جنسی؟

بله اسپرم نداره بچه دار نمیشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اگه میاد خونتون دعا محبت و عشق و علاقه بخون به نبات یا خرما یا شیرینی بده بخوره شاید نتیجه بده😁😁😁 ...

نه دیگه خبر خواستگاری رفتنشو شنیدم من قیدشو زدم .دیگه مث اون موقع وقتی می بینمش دلم براش ضعف نمیره. 

من 33 

اون 37

بختت بد نیس چون هنوز ازدواج نکردی که ولی شاید یا بسته اس یا سنگینه

بستست مطمئن شدم

چون قبلا اتفاقاتی واسم افتاده ولی اعتقاد دارم قدرت خدا بیشتره

اها خوب نگفتی مگر از کسی بخای معرف بشه بینتون تنها راهش اینه

مطمئنم نمیشه بدتر من کوچیک میشم 

بنظرم خانوادش دیدن میتونیتن بگن