خانوما من بخاطر سال تحصیلی جدید خواهرمو گذاشتم برا امادگی بیشتر کلاس خصوصی ۲ جلسه رفت امروز هرکاری کردم گف نمیرم حتی گریه کرد بعد گفتم چرا نمیری گف معلم باهام بد رفتاری میکنه به معلمش پیام دادم اینطوری کرد بنظرتون اینکه انقد سریع واکنش نشون داد میتونه نشون بده واقعا رفتار مناسب نداشته؟ اینم بگم معلم مدرسه غیر انتفاعی هست
اخه اینکه همینطور سریع گف شاگرد گرفتم در صورتی ک سال جدید خواهر من با این خانم هست معلمش این خانم هست این ذهنیت برا خواهرم میمونه ک اون معلم بدیه سال جدید باید چیکار کرد حداقل اگر نمیخواست دیگه کلاس بزاره رفع سو تفاهم میکرد
چیز بدی نگفته واکنشش خیلی هم عالی و بجا و در کمال ادب بود
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
به نظرم اگه کسی خودش مایل باشه نمیاد بدونه اینکه مشکلو حل کنه بگه دیگه نیاد من یکی دیگه رو گرفتم پولو بریزین من زبان تدریس میکردم اگه مشکلی بود نمیگفتم دیگه نیا پولو بریز یکی دیگه گرفتم مشکل طرفو برطرف میکردم شما بهش گفتی میشه زنگ بزنم باهاش حرف بزنین میگه نه یه دانش اموز دیگه گرفتم بیخیالش شو اسی
نه رفتار بدی نداشتن . به خواهرتون بگید توی کلاس باید حواست به درس باشه یاد بگیری جای بازی نیست بعد که اومدی خونه درس رو ازت میپرسم اگه بلد بودی خودم باهات بازی میکنم یا مثلا فلان چیز رو برات میخرم
اخه اینکه همینطور سریع گف شاگرد گرفتم در صورتی ک سال جدید خواهر من با این خانم هست معلمش این خانم هس ...
فکر کنم از قبل گرفته بوده منتظر همین بوده که اونو بیاره
بهنظرم ببرش پیش معلم جدید زیاد خودتو درگیر نکن
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
انتظار داشتید چیکار کنه بیاد قران و قسم که من خوبم و لطف کنید منت بذارید خواهرتون بیاد کلاسم؟ اگه فکر میکردید اگه معلم باهاش صحبت کنه ممکنه باز بره کلاس به معلمش میگفتید باهاش صحبت کن. نه اینکه اول بگید دیگه نمیاد و...
خب در لحضه ک نمیتونه دانش اموز بگیره همینکه گفتم دو دقه بعدش اینو گفت منم فقط نگرانم خواهرم از درس زده نشه کلاس اوله و با این خانم کلاس داره معلم مدرسش ایشونه