2777
2789
عنوان

آیا باردارم

141 بازدید | 12 پست

سلام 

دو تا بی بی چک زدم هر دو هاله انداخت 

سیزده روزه پریودم عقب افتاده همش حالت تهوع دارم ،تو این گرما شب لرز گرفته بودم داشتم یخ می زدم .

همش هم گرسنه هستم و ضعف دارم با اینکه خیلی می خورم .معده ام هم یه جوریه سنگینه مثل زمان پریودی .سوزش سر دل دارم .

به نظرتون باردارم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااااای چه دلی داری دختر بعد 13 روز تاخیر تازه داری از خانم های اینجا سوال میکنی؟ 

باید حتما تست بتا بدی اگه بودی که مبارکه باید سریع بری دکتر زنان 

اگرم نبودی باید علت تاخیر رو پیدا کنی زودتر و باز اقدام کنی 

با اما و اگر دیگران الکی وقت رو از دست نده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
واااااااااای چه دلی داری دختر بعد 13 روز تاخیر تازه داری از خانم های اینجا سوال میکنی؟ باید حتما تست ...

اینقدر که منتظر بودم  و نشده ،پنج ساله ،

می ترسم جوابش منفی باشه برای همین تا حالا نرفتم دکتر.

امسال شیر نذر حضرت علی اصغر علیه السلام کردم ،ان شاالله حاجت گرفته باشم 😍

مرسی عزیزم.

اینقدر که منتظر بودم و نشده ،پنج ساله ،می ترسم جوابش منفی باشه برای همین تا حالا نرفتم دکتر.امسال ش ...

ایشالا که بارداری عزیزم 

ترس چیه 

شجاع باش 

اینجوری که بدتر اذیت میشی برو آزمایش بده چون 14روز زمان کمی نیست که 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔