2777
2789

جدیدا چه کیسی خوندید به نظرتون جالب بوده؟من خیلی داستانهای جنایی دوست دارم 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

کتاب خوندم،مکان اشتباه زمان اشتباه 

یوتیوبم میبینم هرازگاهی

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانواده خیلی مذهبی پاکستانی یا افغانی نمی دونم

دختراش و زنش رو می کشن خیلی هم پولدار بودن دوتا زن داشته مهاجرت می کنن

سر چیزای خیلی کوچیک مثل روسری و دوست پسر

می کشه و خیلی مفتخر هم بوده

فیلم بازجوییش هم بود بزنی یوتیوب میاره

کانال نازنین

یه خانواده خیلی مذهبی پاکستانی یا افغانی نمی دونمدختراش و زنش رو می کشن خیلی هم پولدار بودن دوتا زن ...

من یه سریال دیدم ادم ربایی در Cleveland , مرده چن تا دختر رو دزدید و چندین سال تو خونش نگه داشت حتی یکی از دخترا بچه دار شد و بچه بزرگ شد،خیلی وحشتنا ک بود

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خوب بود کتابه؟

اره قشنگ بود

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
من یه سریال دیدم ادم ربایی در Cleveland , مرده چن تا دختر رو دزدید و چندین سال تو خونش نگه داشت حتی ...

واییی🫣😰

یاد اون دختره افتادم که باباش توی زیرزمین زندانیش کرده بود و 11 تا فکر می کنم بچه آورد😱

فیلمشم با تغییرات ساختن دختری در زیر زمین

ماورایی ها رو باور نمیکنم هبجان نداره😂

من دوست دارم. 

جنایی اخه من قوه تخیلم بالاست واسه همین بعضیهاش مزاجم به هم میریزه تا چند روز غذا نمیتونم بخورم  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻