2777
2789
عنوان

میخوام از این شغل در بیام

417 بازدید | 34 پست

مسخره بازیه ۶ ساعت میرم از ۸ صبح تا ۱ دختره میشینه اونور اصلا همکاری نمیکنه کلا کارها میندازه گردن من هم ثبت ورود خروج ها رو میزنم هر ارباب رجوعی میاد کار اونو انجام میدم هم برگه هارو مهر امضا میکنم نزدیک پنجاه یا شصتا برگه پنجشنبه ها هم نمیاد الکی بهونه میکنه میگه من میرم بیرون میرم جایی کلا کارهای اونجارو من انجام میدم مطمنم حقوق اون بیشتر از منه چون قبل تر از من بوده سر ماه هم حقوقمو تا نخوام نمیدن واقعا یعنی موندم یعنی چی واقعا الان دوم شهريور حقوق ماه قبلم هنوز ندادن تصمیم گرفتم از دو هفته بعد گذشت دیدم از حقوق خبری نیست دیگه نرم چون قرار نیست من همش یادآوری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به پولش نیاز داری یا حوصله بیکاری رو نداری توصیه میکنم دنبال کار باشی هر زمان کار جدید پیدا کردی ...

یعنی میگی مفت کار کنم اونجا برای اونا پول جمع کنم 

خب حقوق بدن من مداوم میرم این اصلا درست نیست حقوق به این کمی رو سرجاش ندن

اول بزار حقوقتو بدن بعد برو. قرار داد داری؟

نه بابا قراداد ندارم کلا شهر هرته 

من فقط منتظرم تا دو هفته دیگه حقوق این ماهم ندادن دیگه نمیرم چون واقعا خوشم نمیاد به طرف هعی یادآوری کنم طرف باید آدم باشه سرماه حقوق رو بده 

تجربه من تا کار پیدا نکردی نرو 

دو اینکه صبوری کن

سه می دونم سخته   اما خودمم هنوز حقوق ندادم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

از هیچ بهتره .اگر کار بهتر پیدا کردی برو. شاید به مرور بهتر شد

من ک نمیگم بد نیست خانم میگم تا نگم نمیدن یا کلا فشار بهشون وارد نکنم کلا نمیدن اینجوریه واسع همون تا دو هفته میخوام منتظر بمونم ببینم حقوق ماه قبلم میدن یا نه ندادن دیگه از هفته دوم شهریور نرم خودشون متوجه میشن