2777
2789
عنوان

میخوام از این شغل در بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 34 پست
حسابداری لیسانس میخوام برای ارشد هم بخونم

تو لیسانس هم بگیری میتونی بری کارآموز حسابداری یه شرکت بشی. اونجا کدوم خراب شده ای هست که حقوق نمیده. اگر بیمه هم نیستی برو بیمه ازشون شکایت کن حداقل دلت خنک شه

تو لیسانس هم بگیری میتونی بری کارآموز حسابداری یه شرکت بشی. اونجا کدوم خراب شده ای هست که حقوق نمیده ...

بیمه نیستم بابا شکایت هم نمیکنم ارزش نداره سه تومن در میام دیگه نمیرم همون دوباره دنبال نیرو باشن یه پتیاره یا یکی بیاد ک از صندوق پول بزنه یا کلا کار نکنه همه مثل من مسولیت پذیر آدم صادقی ک نیستند کلا همه کارهارو آنجا و انجام دختر تعجب میکنه میگه هرکسی اومد اذیت کرد کار نکرد یا بلد نبود تو یک هفته ای راه افتادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لیسانس هم بگیری میتونی بری کارآموز حسابداری یه شرکت بشی. اونجا کدوم خراب شده ای هست که حقوق نمیده ...

اونی ک باید خیلی ناراحت بشه اونان من دربیام یکی دیگه رو استخدام کنن اوووو طول میکشه تا یاد بگیره طول میکشه تا دستش بیاد شاید اصلا مسولیت پذیر نبود کار نکرد اون دختر رو هم اذیت کرد اونوقت حالشون جا میاد حق حقوق کی رو رعایت نکردن من که فقط سه ماهه میرم اونجا تموم مسولیت اونجارو قشنگ انجام میدم 

یعنی میگی مفت کار کنم اونجا برای اونا پول جمع کنم خب حقوق بدن من مداوم میرم این اصلا درست نیست حقوق ...

من کی گفتم اینو؟ 

من که حقوق شما رو نمیدونم چقدره و به چه صورته، ففط پیشنهاد دادم از همین الان دنبال شغل جدید باشید که بلافاصله بعد استعفا برید سرکار. در هر حال هر کسر از شرایطش بهتر خبر داره و صلاحشو بهتر میدونه

من کی گفتم اینو؟ من که حقوق شما رو نمیدونم چقدره و به چه صورته، ففط پیشنهاد دادم از همین الان دنبال ...

هستم مگه میشه نباشم من میگم آدم نباید اینقدر ضعیف باشه بگه فقط این شغله در بیام دیگه نیست همچین چیزی نداریم کلی شغل هست