2777
2789
عنوان

خیلی شک دارم به این حرف شوهرم 😑 حق دارم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 51 پست

حق داری شک کنی ولی تنها کاری که میتونی انجام بدی تحریکش کنی بعد هم بدون قرص رابطه داشته باشی تا توانایی یا ناتوانی معلوم بشه بعدم توی این زمونه هم دیگه دوست جنس مخالف توی گذشته دارن از الان به بعد مهمه پایبندی مهمه  و این که یا همسرت نسبت به ناتوانیش اگاه وقبلا رابطه داشته یانه تحت تاثیر محیط یا کسی مصرف میکنه بعدم مصرف هربار ضرر داره به مرور زمان دیگه شوق انرژی اولیه رو از ادم نمیگیره و اثرش کم میشه

ینی کسی ک قبلا رابطه داشته کمرش سفت تره؟ارع دقیقاً ی سری رابطه کامل نداشیم ۲ دقیقه ای ارضا شد من مشک ...

نه عزیزم کسی که خود ارضایی داشته کمرش شل میشه اگه رابطه با خانم باشه شل نمیشه خودارضایی شل میکنه ادم مریض میکنه چه روحی چه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خواستگار داشتم میگفت قبلا یبار با کلی پسر نزدیک ۲۰ نفر خونه یکیشون بودن خانوادشم سفر بودن،بعد ی زن ...

وای اینم همیشه به من میگه من اگ دوران مجردی میخاسم زن زیاد بود و دوران سربازی دوستام همشون میرفتن خونه زنا گفتم تو چی گفت من خودم هیچوقت نخواستم

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.
وای اینم همیشه به من میگه من اگ دوران مجردی میخاسم زن زیاد بود و دوران سربازی دوستام همشون میرفتن خو ...

نمیدونم ولی من باور نمیکنم خواستگار من خیلی اتیشی بود از نظر جن سی،شوهر شما چجوره سرده گرمه؟

حق داری شک کنی ولی تنها کاری که میتونی انجام بدی تحریکش کنی بعد هم بدون قرص رابطه داشته باشی تا توان ...

همین کار میکنم برای رابطه 

مهم برای من دروغ و ایناست نسبت ب اینک میگه بی تجربه ام اطلاعات بالایی داره

بخدا داشته باشه قبل من مشکل ندارم از دروغ بدم میاد 

نمیدونم ولی من باور نمیکنم خواستگار من خیلی اتیشی بود از نظر جن سی،شوهر شما چجوره سرده گرمه؟

اولش ک آشنا شدیم سرد بود ینی دست نمیزد یا میخاس بوسم کنه اجازه می‌گرفت

بد نامزدی و عقد که رابطه داشیم خیلی آتیشی شد 

نه عزیزم کسی که خود ارضایی داشته کمرش شل میشه اگه رابطه با خانم باشه شل نمیشه خودارضایی شل میکنه ادم ...

🤦🏼‍♀️😑بلع فهمیدم ان شالله ک سر همین خود ارضاییه با کسی نبوده باشع

اولش ک آشنا شدیم سرد بود ینی دست نمیزد یا میخاس بوسم کنه اجازه می‌گرفتبد نامزدی و عقد که رابطه داشیم ...

ادم نمیتونه سر از کار این مردا در بیاره ولی ب گذشتش حساس نباش الان ب بعد مهمه

خب ازش میپرسیدی منظورت چی بود از اینکه گفتی قرصهای قدیم بهتر بودن.

گفت شوخی کردم 🤦🏼‍♀️😑 چون ارضا نمیشد اینو گفت 

باید با قرص خوردن مشگل داشته باشی چون چند سری اول قرص جواب میده بعد قرص جواب نمیده بخاطر اینکه زنش ن ...

بگم دیگ نخوره 

ادم نمیتونه سر از کار این مردا در بیاره ولی ب گذشتش حساس نباش الان ب بعد مهمه

چشم😢 کاش همینقدر ک گذشته مردا مهم نیست گذشته دخترا هم مهم نبود

🤦🏼‍♀️😑بلع فهمیدم ان شالله ک سر همین خود ارضاییه با کسی نبوده باشع

باکسی باشه بهتره بنظرم اصلا مجردیش به کسی ربطی نداره خود ارضایی وحشتناکه چرا برعکس میگی اونجوری تا ا ر عمر رایطه نداری چون بعد چندماه تا دست زنش بگیره ببوسه ارضا میشه بعد تو چی تو چیکار میکنی حتما توهم باید خود ارضایی کنی مگه تو حس نداری؟🤨😔

خب ازش میپرسیدی منظورت چی بود از اینکه گفتی قرصهای قدیم بهتر بودن.

بابا این اصطلاحه که  میگن قرص قرص قدیم نشنیدی هرچی که مردم میخوان بگن بده میگن ....مال قدیم بهتر بود مثلا میخواست بگه قرصه خرابه