2777
2789
عنوان

خیلی شک دارم به این حرف شوهرم 😑 حق دارم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 51 پست
اخع بش گفتم هرچی تو گذشتت بوده بگو گفت با هیچکس نبودم رفتار الانشم چیزی ندیدم ک بگم خیلی شک کنم و کا ...

نباید میپرسیدی خب 

ایشالا ک نبوده و فقط شک الکیه 

به خودت فشار نیار 

برین دکتر بابت مشکلش 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
اخع بش گفتم هرچی تو گذشتت بوده بگو گفت با هیچکس نبودم رفتار الانشم چیزی ندیدم ک بگم خیلی شک کنم و کا ...

یه سوالی دارم درمورد تاپیکای قبلیت 

گواهی بکارت گرفتی اخر؟ 

تو ک میگی با طرف رابطه داری

گواهی بکارتو واسه چی میخواستی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مگه تو قبلا با کسی نبودی که بهت خیانت کردی

اونم لابد گذشته ای داشته باشه چه فرقی برای تو داره 

یه سوالی دارم درمورد تاپیکای قبلیت گواهی بکارت گرفتی اخر؟ تو ک میگی با طرف رابطه داریگواهی بکارتو وا ...

آره گرفتم 

بد رابطه داشتم. 

توام میخای بگیری ؟

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.
آره گرفتم بد رابطه داشتم. توام میخای بگیری ؟

من مجردم هنوز 

همینجوری کنجکاو بودم ببینم چی شد 

خوب مگه تو قبلا با کسی نبودی که بهت خیانت کردیاونم لابد گذشته ای داشته باشه چه فرقی برای تو داره

نه مال من فرقی نداره 

ب من خیانت شد ازین میترسم بازم خیانت ببینیم از دروغ بدم میاد من بش گفتم تو گذشتت چیزی بوده بگو گفت نبوده . بد سر قرص و بعضی حرفاش شک کردم یا شایدم من شکاکم نمی‌دونم 

۱۰۰درصد داشته چی پیش خودت فکرکردی،پسر پیامبر نیس ک همه پسرا مجردی س ک س دارن گلم

😭پس چرا گفته ندارم 

از کجا بفهمم داشته یا نه😭😭😭😭

آره گرفتم بد رابطه داشتم. توام میخای بگیری ؟

ببخشید کامل خوندم گفتم جواب بدم بگم چرا این اقایون قرص میخورن اونا تو مجردی و سن کم خود ارضایی زیاد داشتن کمر شون شل میشه رابطه بیشتر غز دو دقیقه نمیتونن بخاطر این قرص میخورن که ده دقیقه یک ربع تحمل کنه  طرفش نفهمه مشکل شل بودن کمر داره

ببخشید کامل خوندم گفتم جواب بدم بگم چرا این اقایون قرص میخورن اونا تو مجردی و سن کم خود ارضایی زیاد ...

ینی کسی ک قبلا رابطه داشته کمرش سفت تره؟

ارع دقیقاً ی سری رابطه کامل نداشیم ۲ دقیقه ای ارضا شد 

من مشکلی ندارم با قرص ایناش فقط میخام شکم برطرف شه 

😭پس چرا گفته ندارم از کجا بفهمم داشته یا نه😭😭😭😭

ی خواستگار داشتم میگفت قبلا یبار با کلی پسر نزدیک ۲۰ نفر خونه یکیشون بودن خانوادشم سفر بودن،بعد ی زن میارن خونه واسه س...

گفتم توام بودی گفت نه من بدم میاد ازونجا رفتم بیرون،خب مشخصه داره دروغ میگه فقط خنگ بود ک میومد اینارو واسه من تعریف میکرد