2777
2789

خجالت میکشم بگم نمیدونم میترکم یا نه 

بچه ها من تازع عقد کردم. 

دو بار رابطه داشتیم. بد شوهرم قرص تاخیری خورده همون ۲بارشم سری اول خوب بود ولی دوم نه بعد  با خنده گفت قرصم قرصا قدیم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ وای من دود از کله ام بلند شد پسر خوبیه چیزی ندیدم تاحالا ازش ولی این حرف یعنی چی 😑😑😑😑😑😑 گفت شوخی میکنم

نمی‌دونم من الکی شک دارم؟ خیلی خیلی شکاکم مریضم حس میکنم

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

اگه شکاک و مریضی برو دکتر خب 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

خدایا 🤦‍♀️🤦‍♀️

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم شکت الان دقیقا از چیه

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

همینکه مجبوره برای رابطه قرص بخوره هشداره

اینکه گذشته چی بوده رو ول کن، سخته با مرد ناتوان زندگی کردن

از سرتجربه میگم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
همینکه مجبوره برای رابطه قرص بخوره هشدارهاینکه گذشته چی بوده رو ول کن، سخته با مرد ناتوان زندگی کردن ...

یعنی تو بارداری و اسپرمم هم ناتوانه؟

وای چیکار کنم

دیگ هر چی بوده‌ یا نبوده گذشته مهم نیست . بحث اینه چرا با قرص رابطه داره ؟ بدون قرص نمیتونه ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
حق دارم شک داشته باشم؟

خب ادم حساس میشه

ولی خب بهش فکر نکن که قبل تو با کیا بوده، قطعا گذشته مهمه....... ولی به رفتار و اعمال الانش توجه کن..... اینا مهمتره

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
دیگ هر چی بوده‌ یا نبوده گذشته مهم نیست . بحث اینه چرا با قرص رابطه داره ؟ بدون قرص نمیتونه ؟

میتونه ولی نمی‌دونم چرا میخوره 😑 شک کردم بش هووف

یعنی تو بارداری و اسپرمم هم ناتوانه؟

اون رو نمیدونم باید تست بده ولی از نظر زناشویی ضعیفه، نمیتونه نیازت رو مرتفع کنه، بعد مدتی هم حتی تلاش نمیکنه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خب ادم حساس میشهولی خب بهش فکر نکن که قبل تو با کیا بوده، قطعا گذشته مهمه....... ولی به رفتار و اعما ...

اخع بش گفتم هرچی تو گذشتت بوده بگو گفت با هیچکس نبودم 

رفتار الانشم چیزی ندیدم ک بگم خیلی شک کنم و کار بلد باشه ولی نمیدونم 😭 من قبلا خیانت دیدم تنم میلرزع اینم بهم دروغ بگه چون فامیلیم پسر خوبیه جواب بله دادم