2777
2789

کاش الان۳۷ هفته بودم یکم خیالم راحت‌تر می‌بود.. خسته شدم از روزهای پراز استرس و تکراری..هر لحظه ی درد میاد سراغم استرس میگیرم. اومدم خونه بابام فعلن. دلم برا زندگی خودم تنگ شده خسته شدم از بس روزا رو شمردم ک برن

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن ی مامان مهربون داری ک ازت مراقبت میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خداروشکر کن ی مامان مهربون داری ک ازت مراقبت میکنه

مامان ندارم فوت شده..بیس روزه از مجبوری اومدم خونه بابام ک توخونه خودم نباشم تنهایی

۳۲

دیگه چیزی نمونده این ی مدتم تحمل کنید و بگذره به سلامت در عوض اخرش ی نی نی ناز منتظتونه و ی دنیا شادی ب این فک کنید و روحیتون و بی مورد خراب نکنید حال الانتون مثل پلی برای رسیدن ب ارامش ک باد بگذرید انشاءالله و به سلامتی نگران نباشید درس میشه و به زودی این روزا میگذر و روزای خوب در پیشه عزیز دلم🥰

مامان ندارم فوت شده..بیس روزه از مجبوری اومدم خونه بابام ک توخونه خودم نباشم تنهایی

خدا رحمتش کنه

اصلا غصه نخور خدا اگ بخواد ی نی نیو نگه داره هیچی مانع نمیشه

اگ هم دنیا بیاد زودتر علم کلی پیشرفت کرده ان شاءالله میمونه

توکل توسل دعا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دیگه چیزی نمونده این ی مدتم تحمل کنید و بگذره به سلامت در عوض اخرش ی نی نی ناز منتظتونه و ی دنیا شاد ...

ممنون از دلداریتون عزیزم..درست میگین آخرش خوبه ..فقط من خیلی تحت فشارم از لحاظ روحی باورتون میشه از دوماه قبل عید خونه نشینم حتی نتونستم بشینم همش دراز کش لا کلی درد ومشکل 

خدا رحمتش کنهاصلا غصه نخور خدا اگ بخواد ی نی نیو نگه داره هیچی مانع نمیشهاگ هم دنیا بیاد زودتر علم ک ...

ممنون..بله ولی دارم تمام سعیمو میکنم سر موقع بیاد از زودرس شدن متنفرم الانم ی بچه کوچک دارم سخته