راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خانوادم خیلی سخت گیرن تو مجردی تا قبل از شاغل شدنم حق تنهایی بیرون رفتن اصلاااااا نداشتم
ما اولش دوست بودیم بعدا ازدواج کردیم
اینم بگم رابطمون فک کنم اون همع سال ک باهم بودیم سالی یه بار همدیگه رو میدیدم خیلی سخت بود رابطمون
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
ممکنه یکی که نتونه با کسی بره تو رابطه ازدواج کنه؟ الان واقعا با زندگی با خانوادم خسته شدم
اون میشه سنتی دیگه
الهی بمیرم🥺❤
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
نه هیچکس نمیاد.نمیتونم برم تو رابطه چون خانوادم بفهمن مرگم قطعیه
چرا؟ایراد خاصی هس تو قیافت خانوادت یا هرچی؟
مال منم دقیقا اینجورین دقیقاااااا ولی من کلاااا از هر لحاظ امن کرده بودم