2777
2789
عنوان

کنکور حسابداری فنی

292 بازدید | 24 پست

سلام

اونایی که امروز کنکور داشتن بیان بگن چطور بود😘

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

دانشگاه قبولیش فرقی داره با حسابداری که بچه های نظری انتخاب میکنند؟ مثلا میشه علامه و بهشتی انتخاب ک ...

بله فرق داره

نه دانشکده فنی میرن

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فرق دارهنه دانشکده فنی میرن

ورود به بازار کارش چطوره؟ از دانشکده های فنی راحت تره؟

اخه منم به حسابداری علاقه دارم برای انتخاب رشته منتها رشتم نظریه ، بعد فرق رشته حسابداری نظری با فنی چیه؟ از نظر کتاب و اینا میپرسم

اخه خیلی برام سواله اینا که رشتشون یکیه پس چرا دانشگاه هاش فرق میکنه

برادانشگاه دولتی حتماباید کنکور بدیم؟یعنی فقط آزاد و پیام نور با ثوابق؟

بستگی داره رشتت چی باشه

حسابداری دیگ

برای دانشگاه دولتی حتما باید کنکور داد

کلاس چندمی؟

ببخشید طراحی دوخت چی؟(دوستم هس اونم کاردانش)

کنکور نداره

بلهمتاسفانه کاردانشم

عیبی نداره برای کنکور کتابای فنی رو بخون البته تو کلی وقت داری