2777
2789
عنوان

به نظرم همچین برای پولدار هاست

100 بازدید | 9 پست

الان نگید همه مشکل دارن می‌دونم 

اونا حداقل حسرتای منو ندارن منی که بی پولی با تمام درد و استخوان حس کردم و حالم از دنیا و تلاش بی نتیجه بهم میخوره 

چقدر آدم دیدم که اصلا نمی‌دونم حسرت مانتو بودن چیه ، یه شلوار سه سال پوشیدن و کلی چیز دیگه 

حتی پول بیمارستان هم نداشته باشی

خدایا منم یه جون ایرانی کمک کنه توان ندارم☹️😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول خیلی خوبه. هرکی میگه نیست چرت میگه. چله ی سوره ی یس بگیر ببین محشره برای مشکلات مالی و رزق و روزی ب تجربه میگم هرکیم بهش گفتم انجام داد نتیجه دید

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

درسته. سعی کن تا وقتی پول مناسبی نداری نه ازدواج کنی و نه بچه دار بشی. این طوری فقرو به نسل بعد هدیه کردی.

از الان سعی کن و هر چی می تونی یاد بگیر که شغل مناسبی بدست بیاری. 

منتظر شوهر و اینا هم نباش. پول اون واقعا مال ما نیست.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چرا درست میشه به خودت اینجوری تلقین کنی اون وقته که هیچ چیز درست نمیشه

اخه کی با دختری هر چند درس خوب ازدواج می‌کنه 

کی با کسی که پدر اعتیاد داره و نه مالی و نه تحصیلی خانواده افتضاح 

آدم نیاز داره اون چیکار کنه به خدا کلی آدم میشناسم ازدواج کردن ادامه تحصیل میده شوهر از گل نازک تر نمیگه چون پدر پولدار داره 

من تلاش میکنم فقط خیلی بی کسم

اخه کی با دختری هر چند درس خوب ازدواج می‌کنه کی با کسی که پدر اعتیاد داره و نه مالی و نه تحصیلی خانو ...

اگه شغل خوبی داشته باشی با شخیت باشی بیشتر نقص های خانواده ات رو می پوشونه 

دیدم که میگم