2777
2789
عنوان

دوس پسر

415 بازدید | 22 پست

اینجا بعضی هارو دیدم که میگن چرا کسی به من پیشنها نمیده؟

چراکسی سمت من نمیاد؟بقیه از کجا رل گیر میارن؟

یعنی من جذاب نیستم؟

کسی منو نمیخواد؟.......................

هرآدمی باهرظاهر وهر موقعیتی با ارزشه....هرکسی زیبایی  وارزش خودش رو داره....

ولی وقتی موقعیتش گیرنمیاد خداروشکر کن وبه این فکرکن همسرآینده ت داره پیش خدا دعا می کنه:

(خدایا همسر آینده ی منو از شر پسرای عوضی حفظ کن......)

و در حالیکه که خودش از همه عوضی تره😂

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه زن 40 ساله ی متاهلم... وقتی میبینم این دخترای 18،19 ساله دوس پسر دارن بهشون میگم ازدواج کنی پیش شوهرتون شرمنده میشین و اینا... میگن شوهرای ما الان با دخترا دارن لاس میزنن پس چرا ما عشق و حال نکنیم

من خودم یه زن 40 ساله ی متاهلم... وقتی میبینم این دخترای 18،19 ساله دوس پسر دارن بهشون میگم ازدواج ک ...

دیگه قابل کنترل نیست...دخترا بیشتر از پسرا هول شدن...

هیچ وقت این قدر دخترا بی بند وبار نبودن وراحت بدست نمی اومدن....