2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد منم زیر دستگا نمیخابید عزیزم،با فلاکت خودمم چش بند میزدم کنارش لم میدادم همزمان شیر میدادم تا بخابه،سه روز خودم نخابیدم تقریبا که بتونم زیر دسگا نگهش دارم،

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
پسر من ۱۱ بود پنج رو بستری شد خودم هم اتاق گرفتم موندم پیشش تو خونه اعتبار نداره باید تحت نظر دکتر ب ...

اره منم دوروز توخونه گذاشتم اومد پایین ولی به محض برداشتنش دوباره رفت بالا..رفت روی ۱۴..دیگه بستریش کردیم...چون باید فاصله نور از بدنش استاندارد ومشخص باشه....استارتر هم حتما ببره بیمارستان اونجا مطمئنتره

پارسا پسرمامان😍
فک کنم بخاطر دل درد و کولیک دست و پاهاشو میکشیده،اگه خوب شیر میخوره و جیش میکنع فک کنم جای نگرانی نی ...

دیشب که زنگ زدم اورژانس اتفاقا کارشناسش گفت این حالت پرش و سیخ کردن دست ها و پاهاش نشونه کولیکه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
دیشب که زنگ زدم اورژانس اتفاقا کارشناسش گفت این حالت پرش و سیخ کردن دست ها و پاهاش نشونه کولیکه

پس استرس نگیر گلم،ماه اول سخته،خود مادر بخاطر زایمان اذیته و خسته س،بچه ام گریه میکنه کم میخابه،زردیشم از یه طرف...میگذره زودی

پس استرس نگیر گلم،ماه اول سخته،خود مادر بخاطر زایمان اذیته و خسته س،بچه ام گریه میکنه کم میخابه،زردی ...

کاش این فکر تشنج از ذهنم می‌پرید بیرون. داره روانم رو نابود می‌کنه. من این بچه رو بعد از پنج ماه استراحت مطلق و هزار تا دوا درمون بدست آوردم. حقم واقعا این روزها نیست

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
کاش این فکر تشنج از ذهنم می‌پرید بیرون. داره روانم رو نابود می‌کنه. من این بچه رو بعد از پنج ماه است ...

بنظرم واقعا حساس شدی،من شبی ک بستری بودم بعد زایمان،خانوم کناریم نوزادش اصلا شیر نمیخورد حتی یه قطره،فقططططط گریه میکرد طفلی،بعد فک کردن مادره شیر نداره من شیرش دادم خورد بچه،ولی کم

بازم تا ۵صب گریه کرد پرستارا چک کردن قندش افتاده بود،بردن بستری و آزمایش خون،نمدونم مشکل چی بود ۲۰روز موند بیمارستان،ولی اون شیر کلا نخورد بهیچ وجه

بچه شما شکر خدا شیر میخوره و میخابه،ببین پسر من پندبار تا خود صب دقیقا بیداربود گریه میکرد،چندبار بردیم متخصص ،گف فقط کولیکه و دارو میداد،گف اصن نگران نشین

بنظرم واقعا حساس شدی،من شبی ک بستری بودم بعد زایمان،خانوم کناریم نوزادش اصلا شیر نمیخورد حتی یه قطره ...

بله روحیه خودم که واقعا داغونه. اصلا یه لحظه آروم و قرار ندارم. دخترم تا صبح جیغ زد و گریه کرد. فقط حریصانه سینه و شیر میخواست. پسر شما پرش هم داشت؟ 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕