2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار رفتیم مسافرت .. شب اتاق گرفتیم خواب بودیم یهو وسطای شب انگار یکی بیدارم کرد تا چشمام باز کردم دیدم یه بچه کوچیک کله بزرگ دوتا چشم اندازه چشم گاو زل زده بهم . انقد جیغ زدم اینم بگم اتاق ک گرفتیم کثیفی بود همش اشغال و استخون رو پله هاش دیدم 

من یازدهم میخاسم برم ک نمیدونم جندم دبیرستانه قدیمه شب استرس داشتم ک نوک مدادم تیزه یا ن ناخونمو گیر ...

یازدهم شما کجا یازدهم ما کجا

بعدم کیو دیدی ت تابستون تو فکر همچین چیزایی باشه؟؟

سرگرمیمه دوست دارم ملا چیزای ترسناک

همین سرشبی مهمون داشتیم من و خانوم مهمون داشتیم بساط چای رو جمع می کردیم  هر دو از آشپزخونه اومدیم بیرون . من رفتم داخل اتاق و ایشون رفتند نشستند از اتاق که اومدم بیرون چشم به آشپزخونه بود که دیدم ظرف ریکا انگاری یکی تو دستش گرفته و داره تو هوا چم و راست می کنه بعد هم محکم کوبیده شد روی سینک و سيني  لیوان های چایی بدجوری صدا دادند 

دوستمم شنید گفت انگاری زلزله بود

من خیلی ترسیدم هرچی فک می کنم عقلم به جایی نرسید که چی شد

یازدهم شما کجا یازدهم ما کجابعدم کیو دیدی ت تابستون تو فکر همچین چیزایی باشه؟؟سرگرمیمه دوست دارم ملا ...

کسایی ک مردود میشدن این موقع ب فکر فردای امتحان بودن

الان ینی یازدهم شما سختره؟؟

الان سنگو ورمیداری زیرش ۴تا فوق لیسانس درمیادک

سال گذشته یه خانم پیر همسایمون بود، یه روز صبح داشتم میرفتم نونوایی در خونشون نشسته بود و کلی با هم سلام و احوالپرسی کردیم، خلاصه برگشتم خونه و بعد از خوردن صبحانه متوجه شدیم شب گذشته فوت شده بوده ایشون

🖤تنها مرگ است که دروغ نمی گوید🖤