2777
2789
عنوان

اینکه تو فااات بگن پنج وعده دیگ جدامیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست
مرداد ماه پنجم گلم

بهت گفته برج ۵ جدایی دیگه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مرداد نگففقط گف پنج وعده ک یا پنج‌روز یا پنج ماه اینطور گفک من وفتی جداشم گفتم خباشتباه گفتهاما ال ...

اشتباه بیان کرده برات لفظ رو همون برج ۵ ماه مرداده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه وعده شامل سال نیست پنج روز پنج هفته پنج ماه پنج فصل شامل ایناس

شامل برج پنج میشه

بچه ها من تیرماه بهم گف پنج وعده 

و من مرداد جداشدم

ینی درست گفته ؟؟؟

نمیدونم چطور منظورمو بگم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
شامل برج پنج میشهبچه ها من تیرماه بهم گف پنج وعده و من مرداد جداشدمینی درست گفته ؟؟؟نمیدونم چطور منظ ...

اره عزیزم‌من متوجه شدم درسته

گف همزاد داریمن میترسم ینی این خرفاشم راسته

نه دیگه اوناش برای دعا دادن و پول جدا گرفتنه ازت

نه دیگه اوناش برای دعا دادن و پول جدا گرفتنه ازت

اخه براهمین پرسیدم

ک اگ این‌درست باشه پس بقیه حرفاشم درسته ینی

گف باید همزادت از بین ببری

اول ک بررسی  کردم دیدم خب پنج وعده نیس

اما باز گفتم شاید مرداد هم بشه

اما تو نت سرج میکنم میگ منظور پنج روز یا ماه یا هفتس

ینی برج پنج ربطی نداره

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇