2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بهم گف پنج وعده دیگ جدامیشی

اما من ماه پیش ک برج‌پنج بود جداشدم

میخام ببینم حرفاش راسته 

اخه ی چیزای دیگ هم گف نکران شدم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

۵ هفته یا ۵ ماه زیر یکساله بالاتر نه

یا اگر ۲۴ سال و نیم مثلا میشه ۲۵ یال

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اخه بهم گف پنج وعده دیگ جدامیشیاما من ماه پیش ک برج‌پنج بود جداشدممیخام ببینم حرفاش راسته اخه ی چیزا ...

اگه گفته ۵ وعده و مرداد جدایی اوکیه همون ماه ۵

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
۵ هفته یا ۵ ماه زیر یکساله بالاتر نهیا اگر ۲۴ سال و نیم مثلا میشه ۲۵ یال

نه کاری با اون ندارم

ینی میگم من تو برج پنج جداشدم اینک حسابه

تاریخ پنج نبود

اما تو مرداد جداشدم

نه کاری با اون ندارمینی میگم من تو برج پنج جداشدم اینک حسابهتاریخ پنج نبوداما تو مرداد جداشدم

مرداد ماه پنجم گلم

اگه گفته ۵ وعده و مرداد جدایی اوکیه همون ماه ۵

ن مرداد نگف

فقط گف پنج وعده 

ک یا پنج‌روز یا پنج ماه اینطور گف

ک من وفتی جداشم گفتم خب

اشتباه گفته

اما الان ک دیدم برج پنج جداشدم میگم نکنه منظور برج پنج هم هست