2777
2789
عنوان

دانشگاه شبانه

646 بازدید | 21 پست

سلام خانما شبتون خوش..

من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین💙

من تقریبا رتبم بیست هزار انسانی میشه(امسال شرایط خوندن نداشتم)

حالا بنظرتون با این رتبه میتونم حقوق دانشگاه شبانه تو هر دانشگاهی از کشور قبول شم؟

یا باید پشت بمونم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مجدد آزمون بدین، رتبه تون یه کم بالاست، شبانه هزینه اش زیاده و نمی ارزه واقعا، بخونید دانشگاهه ...

صادقانه بگم میترسم..

میترسم از وضعیت کنکور سال بعد هیچیش معلوم نیست

میخواستم بدونم امیدی هست شبانه قبول شم که میبینم حرف شما منطقی تره..

صادقانه بگم میترسم..میترسم از وضعیت کنکور سال بعد هیچیش معلوم نیستمیخواستم بدونم امیدی هست شبانه قبو ...

من بعد مدتها دانشگاه بودن و دانشگاههای مختلف بودن میتونم یه چیزی بگم بهتون؟؟

It’s hard to beat a person who never gives up
لطف میکنین به من اگه تجربیاتتونو بگین

خواهش میکنم، 

ببینید تو بهترین دوران زندگیتون هستین، تمام آینده تون به این یکی دوسال اخیرتون بستگی داره، صادقانه یا ادامه ندید یا اگه میخواین ادامه بدین، بخونید برا بهترین دانشگاه بخصوص بخصوص تهران.

چون تمام ایده آل هاتون عوض میشه، مرد و مردونه بخونید و یه عمر لذتش رو ببرید.

It’s hard to beat a person who never gives up
خواهش میکنم، ببینید تو بهترین دوران زندگیتون هستین، تمام آینده تون به این یکی دوسال اخیرتون بستگی دا ...

حرف شما متین و کاملا درست

ولی دوست داشتم همین امسال هر طوری شده برم رشته حقوقو تو هر دانشگاهی ادامه بدم که عقب نمونم بخوصص که میگفتن با این رتبه قبول میشم شبانه ولی...

ولی.. حق با شماست