demorgan مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 178 عنوان دانشگاه شبانه | مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 21 پست سلام خانما شبتون خوش..من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین💙من تقریبا رتبم بیست هزار انسانی میشه(امسال شرایط خوندن نداشتم)حالا بنظرتون با این رتبه میتونم حقوق دانشگاه شبانه تو هر دانشگاهی از کشور قبول شم؟یا باید پشت بمونم:)) 1403/06/02 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
demorgan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 178 فکر میکنم خیلی رتبه ت با حقوق فاصله دارهاحتمالا رشته های دیگه که سطح پایین تر هستن رو بتونی بری صادقانه بگم خودمم همینو فکر میکردم ولی یه فردی که تو این محیط خبرست گفت امسال تا رتبه پنجاه هزارم حقوق قبول میشن چه برسه به بیست هزار ولی خب چی بگم..
positive_life عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 249 حرف شما متین و کاملا درستولی دوست داشتم همین امسال هر طوری شده برم رشته حقوقو تو هر دانشگاهی ادامه ب ... ببینید انتخاب رشته کنید بنظرم، جاهای خوبم بزنید، اگه آوردین خب چه بهتر نیاوردین خدایی نکرده دوباره تلاش کنید، حتما انتخاب رشته کنید، توجه کنید شبانه خوابگاه نداره و شهریه هم داره It’s hard to beat a person who never gives up
demorgan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 178 ببینید انتخاب رشته کنید بنظرم، جاهای خوبم بزنید، اگه آوردین خب چه بهتر نیاوردین خدایی نکرده دوباره ت ... یک دنیا ممنون از راهنماییتون
negin7701 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5097 صادقانه بگم خودمم همینو فکر میکردم ولی یه فردی که تو این محیط خبرست گفت امسال تا رتبه پنجاه هزارم حق ... پس اگه اینجوریه حرف اون معتبرترهانشاالله که میشی پس. تا نتیجه نهایی نیومده پس غصه الکی نخور و امیدوار باش💝🌹
positive_life عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 249 یک دنیا ممنون از راهنماییتون زنده باشید امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین. It’s hard to beat a person who never gives up
demorgan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 178 پس اگه اینجوریه حرف اون معتبرترهانشاالله که میشی پس. تا نتیجه نهایی نیومده پس غصه الکی نخور و امیدوا ... مرسی ازت نگین جانم ایشالا تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی❤