2777
2789

بچه ها من 23 سالم و تازه امسال فارغ تحصیل شدم

از دانشگاه.گواهینامه گرفتم ولی از رانندگی می ترسم.

مدتی که حوصله آدما رو ندارم و دوس دارم تنها و مستقل

از خانواده زندگی کنم.از اشتباه کردن می ترسم و ریسک پذیر

نیستم.دائم‌ خودم رو با بقیه مقایسه می کنم و از خودم

راضی نیستم.حس می کنم اصلا دستاوردی تو زندگی ندارم.

بچه ها چیکار کنم با این همه حس بد؟🥲

من

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خوبه درستم تا ته خوندی ولی من نخوندم 

هزارجورکلاس هنری رفتم و فقط مدرک جمع کردم

نتونستم پیشرفتی کنم تو زندگیم الانم ۳۰سالمه حس ب درد نخوری دارم

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

حس های بدتو بزار کنار خوب فکر کن تازه اول راهی به انتخابات دقت کن از ازدواج گرفته تا چیزهای دیگه که بعداااا فرصت جبران نیست.قوی باش محکم برو جلو سعی کن حتماااا حتماااا دستت تو جیب خودت باشه سعی کن قبل از ازدواج به همه ی خواسته هات خودتو برسونی خیییلی مهمه