2777
2789
عنوان

کیا حس می کنن از زندگی عقبن و چیز خاصی نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 37 پست

منم حس تو رو داشتم نشستم تو خونه کتاب نوشتم الان چندساله بیکارم با لیسانس علوم تربیتی

ادامه تحصیل دادم ارشد میخونم رانندگی آیین نامه همون اول قبول شدم تو شهری رو چندباره رد میشم ولی ناامید نشدم پیگیر کتابهای جدیدم هستم که چاپ کنم اونم بصورت مجازی پیگیر چاپ هستم

منممم... میدونی هنر بگی نگی بلدم یه چیزهایی گلدوزی میکنم کیک شیرینی کلوچه کوکی و.... میپزم بقیه ارو خیلی قشنگ آرایش میکنم واسه هیچ کدوم هم کلاس نرفتم خودم یادگرفتم عااالی ولی از هیچکدام به عنوان درآمد نمیتونم استفاده کنم.... گواهینامه هم دارم حس میکنم هیچی نشدم و تا آخر همینجوریم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگرا باعثشن،انقدر حس موفقیت های کاذب تبلیغ کردن جوونا فکر میکنن توی بیست سالگی باید شاخ غول بشکنن تا موفق باشن!!!!

درس بخونید،به سلامتیتون اهمیت بدید برای آینده برنامه ریزی‌کنید قرار‌نیست همه  کره ماه وفتح کنن

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....

سلام 

بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد داد

قرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید تا امواج منفی گذشته از شما قطع شود و خواسته هایتان متجلی شود 

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و طلسم جادو که از دعا نویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند وصل شوید و از ایشان یاری بخواهید و ایشان را به وحدانیت و یکتایی بخوانید یقین داشته باشید خداوند بهترین و نیرومند ترین یاری رسان است

ببخشید ولی اینا رو دستاورد حساب نمی کنم🥲یعنی ازدواج رو دوس ندارم

پس تااخرعمرت به پوچی می‌رسی چون ایناباعث امید به زندگیه کسیو داشته باشی که برات جون بده وثمره عشق داشته باشی اینا بهترین چیزای دنیاس

من ۲۷ ساله شدم لیسانس بهداشت دارم دانشجوی روانشناسی هستم دوره تربیت معلم قرآن رفتم و مدرکشو گرفتم گواهی نامه رانندگی رو هم گرفتم ولی راضی نیستم چون درآمد خوبی ندارم هنوز ازدواج نکردم آینده نامعلومی دارم نگرانم

من ۲۷ ساله شدم لیسانس بهداشت دارم دانشجوی روانشناسی هستم دوره تربیت معلم قرآن رفتم و مدرکشو گرفتم گو ...

منم ۲۷ سالمه هیچ کدومو ک ندارم دارم میرم سربازی و ناراحتم